archer125 Napisano 27 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2009 witam,przewoził ktos taka rzecz w podrecznym bagazu? jesli tak prosze sie wypowiedziec czy nie było z tym problemu na odprawie.w styczniu lece do polski z uk i nie wiem czy przepuszcza mnie z ta rurka na odprawie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomakzr Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 witam. moga ale nie musza byc problemy, to zalezy od wielu czynnikow np. na chwile obecna znowu zaostrzyli kontrole,a przewoz samego drazka moze sie im nie spodobac i radzil bym ci przy kupowaniu biletu zaznaczyc opcje na dodatkowy bagaz i tam to wrzucic, bo wnioskuje ze bedziesz lecial tanimi liniami jak raynair czy czyms podobnym, wiec moze sie skonczyc ze cie poprosza o wykupienie dodatkowego biletu na bagaz i to bedzie cie kosztowalo fortune albo bedziesz musial wyrzucic.latam duzo i powiem ci ze na tym nie zaoszczedzisz bo oni dbaja o swoje pieniadze:)powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomakzr Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 mialo byc interesy! lepiej brzmi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
archer125 Napisano 27 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2009 tak myslałem ze moze byc problem,lece rayanerem i bilet juz kupiony ,a taki dodatkowy bagaz ile moze kosztowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 35-50 ojro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 Sprawdziłem na moim zużytym bilecie z Duesseldorfu (leciałem dwa tygodnie temu Ryanairem) i tam stoi napisane, że za dodatkowy bagaż płacisz 35 eurorubli, czyli z Fajfokloków pewnie tyle samo albo niewiele więcej. Lepiej wsadź tę rurę w plecak na wierzchu, wyjmij ją przy odprawie i połóż na taśmę, może Ci pozwolą ją zabrać. A jeśli nie, to najwyżej ją wyrzucisz, to i tak mniejsze koszta niż 35 ojro. Pozdrav. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.