Mr.Vegas Napisano 25 Grudzień 2009 Autor Napisano 25 Grudzień 2009 Witam. Za około miesiąc jadę na 2 tygodnie do Bawarii (Bayern).A więc moje pytanie brzmi czy posiadacie możne jakieś wiadomości na temat walk prowadzonych w tamtym terenie, możne jakieś mapki albo ciekawa lektura. Przeczytałem gdzieś w internecie lub na Odkrywcy że z szukaniem w tym Landzie nie ma większych problemów. ? Czekam na wasze propozycje. Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi Vegas
medvil Napisano 25 Grudzień 2009 Napisano 25 Grudzień 2009 o BAYERN no dzialo sie wiele wiadomosci w necie jest bardzo duzo o tym regionie pozdro udanego kopania
antykor-art Napisano 25 Grudzień 2009 Napisano 25 Grudzień 2009 Moim zdaniem masz marne szanse na znalezienie czegokolwiek, tereny raczej zrekultywowane przez tanich pracowników z Turcji. Pływałem w niektórych jeziorach w Bawarii, miałem wrażenie jakby były sztuczne. Napewno można znaleźć współczesne rzeczy, po hitlerowskie można szukać tylko w podziemiach, które są bardziej rozległe niż Riese. W większości zagospodarowane, to taka tradycja.
Mr.Vegas Napisano 25 Grudzień 2009 Autor Napisano 25 Grudzień 2009 Dzięki za odpowiedzi. A czy macie jakieś informacje na temat Landu Badenia-Wirtembergia ? Jak z prawem i fantami ? Pozdrawiam Vegas
dzieci3 Napisano 28 Grudzień 2009 Napisano 28 Grudzień 2009 Nie możliwe żeby nic nie zalegało w glebie,zwłaszcza monety.Bawarczycy to ludzie trunkowi jak mawiają o nich inni mieszkańcy Deutschlandu.Coś z pewnością im wypadło.Szansa jest.Pzdr.
wolf171 Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 Idac z wykrywaczem w lesie,jak spotkwsz lesniczego albo wlasciciela lasu moze byc calkowicie taksamo jak w Polsce (wstystkie warianty).Jesli masz fanty,sa slady to pol...arch...itd
Mr.Vegas Napisano 29 Grudzień 2009 Autor Napisano 29 Grudzień 2009 Dzięki za posty. Wolf171 myślałem nad tym i możne akurat nie będę miał tego zaszczytu ;). Pozdrawiam i czekam na kolejne posty Vegas
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.