panadam12 Napisano 25 Grudzień 2009 Autor Napisano 25 Grudzień 2009 Witam,jak w temacie wydaje mi sie że jest to pompa,znaleziona w pobliżu lotniska średnica ok 6 cm ,szerokość ok 5cm,prosze o ID
panadam12 Napisano 25 Grudzień 2009 Autor Napisano 25 Grudzień 2009 Witam,jak w temacie wydaje mi sie że jest to pompa,znaleziona w pobliżu lotniska średnica ok 6 cm ,szerokość ok 5cm,prosze o ID
panadam12 Napisano 26 Grudzień 2009 Autor Napisano 26 Grudzień 2009 Witam,pochodzi z okolic poznańskiego lotniska Ławica,znaleziony jakieś dwa lata temu,dzieki za fatyge i czekam z niecierpliwościa na dalsze rozwiązanie zagadki,pozdrawiam
hurami Napisano 25 Grudzień 2009 Napisano 25 Grudzień 2009 Trochę przypomina gaźnik. Wartości Si podane na pływaku sugerują nic anglojęzycznego.pzdr.
szamann1 Napisano 26 Grudzień 2009 Napisano 26 Grudzień 2009 Bardziej wygląda to na regulator ciśnienia, albo zawór sterowany elektrycznie(taki kranik na prąd)ponieważ posiada wtyczkę na 3 przewody, a kg/cm3 wybite na boku to jednostka ciśnienia.
Pytanie
panadam12
Witam,jak w temacie wydaje mi sie że jest to pompa,znaleziona w pobliżu lotniska średnica ok 6 cm ,szerokość ok 5cm,prosze o ID
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.