boryszielinski Napisano 15 Grudzień 2009 Autor Napisano 15 Grudzień 2009 Proszę o ID tej sygnatury z maselniczki. Znaleziona w poniemieckiej kamienicy. Szukałem w ksiązkach z sygnaturami i internecie ale bez rezultatów. Kojarzy mi się jakiś producent z Bavarii. Proszę o pomoc
boryszielinski Napisano 15 Grudzień 2009 Autor Napisano 15 Grudzień 2009 Proszę o ID tej sygnatury z maselniczki. Znaleziona w poniemieckiej kamienicy. Szukałem w ksiązkach z sygnaturami i internecie ale bez rezultatów. Kojarzy mi się jakiś producent z Bavarii. Proszę o pomoc
boryszielinski Napisano 15 Grudzień 2009 Autor Napisano 15 Grudzień 2009 nikt nie rozpoznał sygnatury? Może ma ktoś jakąś bardziej zaawansowaną literaturę na temat niemieckich sygnowań... Pzdr
Pytanie
boryszielinski
Proszę o ID tej sygnatury z maselniczki. Znaleziona w poniemieckiej kamienicy. Szukałem w ksiązkach z sygnaturami i internecie ale bez rezultatów. Kojarzy mi się jakiś producent z Bavarii. Proszę o pomoc
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.