gawronzo Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Zarejestrowałem się i rzuciłem bliżej okiem ...wygląda bardzo interesująco. Jak rozczaję bliżej rozgrywkę i wezmę udział w grze napiszę coś więcej.
gawronzo Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Rozpocząłem nową darmową grę jako Niemcy. Nigdy nie byłem fanem gier online typu Ogame, Tibia itp. ale Supremacy 1914 zachwyciła mnie. Jest emocjonująca rozgrywka i co najważniejsze klimat IWŚ (ach ten journal .. jakbym czytał gazetę z epoki w jakimś klubie sącząc koniak i popalając cygaro ;).. Po paru głosowaniach na tą grę można szybko zarobić 200 złotych marek i wziąć udział w grze z pełnymi opcjami (no na pewno uczynię jako, że dzięki temu ma się dostęp do lotnictwa, balonów i broni podwodnej). Ale i darmowa wersja jest bardzo ciekawa. Co ważne, nie trzeba poświęcać na grę strasznie dużo czasu, wystarczy zalogować się co parę godzin i sprawdzić co się dzieje). Ogólnie szczerze polecam :).
Surkan Boris Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 odnawiam i polecam. może rozegramy jakąś wspólną mapkę tylko dla odkrywców ??
mercur Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Ja w to gram od kilku miesięcy. Jakby ktoś był chętny to zapraszam.... Mój nick mercurpl.
SirRaf Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Kto gra na serwerze amerykańskim ?? proszę pisać i zapraszam do wspólnej gry SirRaf
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.