merkavah Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2009 Witam!Jestem właśnie w trakcie malowania kolby. Jest to nowa kolba od Mausera z boyi. Sporo informacji znalazłem. Jednak potrzebne mi jest to czy po kilku warstwach można zastosować bejce?To, że na bejcowaną kolbę można zastować olej to już wiem. Ale czy można na olejowaną kolbę stosować bejcę? :)Pytam w razie gdyby kolba po oleju nie przyciemniła się w zadowalający sposób ;)Przerabiał to już ktoś? ;)Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 Raczej po oleju bejca nie będzie się trzymać. trzeba było najpierw nabejcować a potem po wyschnięciu naolejić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 http://www.odkrywca.pl/mauser-98k-wood-version,663294.html#663294zerknij tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.