michal1514 Napisano 7 Grudzień 2009 Autor Napisano 7 Grudzień 2009 Witam ! Czy jest możliwość zamontowania opcji Pin Point w ACE 150 ?? jeśli tak to czy jets to trudne do wykonania ? i jak jeśli chodzi o koszty ?
samter Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 Wątpię by opłacało się montować pin point w ACE 150 i było w ogóle możliwe, można kupić jakiś zewnętrzny, ale się nie opłaca, lepiej dołożyć te pieniądze i kupić ACE 250 z drugiej ręki" i masz fabryczny pin point.
Tradytor Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 Jak pochodzisz trochę ze 150 i już będziesz wiedział co i jak to pin point będzie zbyteczny
Cpt.Nemo Napisano 10 Grudzień 2009 Napisano 10 Grudzień 2009 można kupić jakiś zewnętrzny, ale się nie opłaca,"A to juz roznie, mam ACE250 z pinpointerem a kupilem zewnetrzny i po dwu wypadach uwazam ze oplaca sie i to bardzo. Tylko reczny pinpointer to nie koniecznie sluzy w ten sam sposob w ktory pracuje pinpointer wbudowany w wykrywacz. Reczny ma zasieg kilka centymetrow i wyszukuje wyrob w urobku" :) oszczedzajac czasu i brudzenia rak. Wbudowany ma sporo wiekszy zasieg i pokazuje gdzie kopac, a czasem dzieki niemu urzadzenie wykorzystuje sie jak wykrywke w trybie statycznym o glebszym zasiegu niz to samo urzadzenie w trybie dynamicznym.Wracajac do ACE 150 to nie sadze zeby dokladanie" pinpointera bylo impreza w jakikolwiek sposob oplacalna, chyba ze jest to dodatkowy pinpointer reczny do przeszukiwania urobku", ktory na dluzej zostanie z wlascicielem. Wbudowanego pinpointera do namierzania, gdzie dokladnie kopac, chyba nie da sie ot tak, tanio, dolozyc do elektroniki. To juz lepiej dolozyc jego cene do wartosci sprzetu, sprzedac ten model bez pinpointa a kupic gotowy z pinpointerem.
samter Napisano 10 Grudzień 2009 Napisano 10 Grudzień 2009 Oczywiście, to jest mój punkt widzenia, nikt nie musi się z nim zgadzać.
michal1514 Napisano 10 Grudzień 2009 Autor Napisano 10 Grudzień 2009 z ACE chodze juz dosc dlugo i nie raz mam takie sytuacje ze przedmiot mi ucieka... nie ma go tu nagle jest tu i tak ciagle i wlasnie wtedy zaluje ze nie mam pp
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.