kjfg Napisano 6 Grudzień 2009 Autor Napisano 6 Grudzień 2009 Wygląda jak kołatka zawieszka a jest spinką w częściach długość 10 cm u góry napis:REG* OCT*3* 1843Nr 24na dole MERRY PHIPSON & PARKERsLetter ClipDo czego to służyło?
coriolan Napisano 6 Grudzień 2009 Napisano 6 Grudzień 2009 Przodek klipsu do papieru - tutaj do listówhttp://www.rubylane.com/shops/thevillageshoppes/item/22-35
kjfg Napisano 6 Grudzień 2009 Autor Napisano 6 Grudzień 2009 też tak kojarzyłem ale u mnie z angielskim nie tengo, ja jestem z tych co tylko po rosyjsku.Patrząc na zdjecie całosci przypomnialo mi sie że gdzies powinna byc w złomie trzacia część jeszcze z wiosny, i misłem rację jak to dobrze zabrać wszystko z pola i zostawić. Braknie tylko zamkmoęcie kółkau góry
mietek Napisano 8 Grudzień 2009 Napisano 8 Grudzień 2009 Dodam ze pordukcja pomiedzy wybita data rejestracji (1843) a 1901, gdyz mamy w herbie korone typowa dla krolowej Vicorii.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.