Skocz do zawartości

wykrywacz

Krzysztof15

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,

Mam na imie krzysztof mam 15 lat i chciałbym zaczac przygode jako małuy odkrywca

mam na wydanie ok 800 zł i chce kupic wykrywacz do monet zegerkow pierscionkow

poradzcie co by tu kupic

Pozdrawiam i z gory dziekuje

Krzychu
Napisano
allegro allegro..
dziś co dopiero wróciłem z pleneru, smętek i ace 250,kumpel na ace śmignął kilka ciekawych łusek i parę monetek:)
ja na smętku nakopałem się jak głupi ale też nie narzekam
pozdro
Napisano

tu masz przykład,w czerwonym otoku moje trafienia jakiś czas temu(smętek) reszta to ace250. łaziliśmy jakieś 3godziny,ale teren był nasiany drobnicą:) były jeszczezawiasy":P
pozdro

Napisano
Pamiętaj Krzysiu aby ustawić właściwy program poszukiwań w ACE250
na monetki -->Jewelry
na monetki i troche żelastwa -->relics
na all metal narazie nie chodź bo się zniechęcisz
czułość na 1-2 kreski wyłaczone od końca(czyli prawie max)

i pamiętaj nie kop syfu z okopów w lesie bo szkoda zdrowia i zycia.
narka
Napisano
hi
z tymi programami" w ace 150/250 to nie przesadzajmy ;)
to TYLKO dyskryminacja wybiorcza i w programach" ustawienia te sa bardziej na amerykanskie moneciaki niz na nasze (rozny stop).
ustaw bez dyskryminacji i patrz co jak ci piszczy i gdzie pojawia sie na skali. pozniej wytnij w dysktyminacji to czego nie chcesz kopac i bedziesz w domu. tylko ostroznie z dyskryminacja bo odetniesz sie od fantow ;)
czulosc na max przy ktorej kanarek bedzie stabilny. kabel przy cewce przyklej do sztyce tasma - bedzie mniej wzbudzen.
Napisano
Witam.
Nie bierz żadnego lcd3300, ani MD3300.
W ogóle najlepiej nie szukaj innej wykrywki bo pod ładnym wyglądem i nazwą możesz tylko stracić pieniądze na nic nie warty szrot.
Ace250 jest naprawdę dobry.
Sam z nim chodziłem i bardzo sobie chwale ten wykrywacz.
PZDR

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie