chemik3 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Oto-miejsce-gdzie-Niemcy-i-Rosjanie-torturowali-Polakow,wid,11750110,wiadomosc.html
dawwwo1 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Możliwość wejścia do takiego pomieszczenia po tylu latach, to tak jak przenieść się w czasie. To interesujące i da możliwość okrycia kolejnych podłości minionych systemów, oby nie zabrakło pieniędzy, bo woli to chyba nie zabraknie.
Edgar Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Na emerytury dla żyjących oprawców pieniędzy nie brakuje.....
Edgar Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Prokurator który podpisał wyrok śmierci na mojego stryja za działalność w AK umarł dwa lata temu w Izraelu.Polscy podatnicy płacili mu emeryturę od przemian ustrojowych w 89 w wysokości 5 tysięcy miesięcznie przez 17 lat.Nikt nawet nie sprawdził czy nadal żyje.Gdyby żył brałby pewnie do dziś.Mój stryj zamordowany w więzieniu mokotowskim nawet nie wiadomo gdzie jest pochowany,ale za to został odznaczony przez pana prezydenta Kaczyńskiego Krzyżem Wielkim Orderu Odrodzenia Polski.
Edgar Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Byłem u niego w domu chciałem spojrzeć mu w oczy,spóźniłem się 2 miesiące.....
zbyniek Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 To się nazywa Polska dla Polaków, lepsze są afery hazardowe niż problemy kar śmierci, które wiszą na ludziach, którzy już od 40-50 lat nie żyją. pozdr
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.