chemik3 Napisano 4 Grudzień 2009 Autor Napisano 4 Grudzień 2009 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Oto-miejsce-gdzie-Niemcy-i-Rosjanie-torturowali-Polakow,wid,11750110,wiadomosc.html
dawwwo1 Napisano 5 Grudzień 2009 Napisano 5 Grudzień 2009 Możliwość wejścia do takiego pomieszczenia po tylu latach, to tak jak przenieść się w czasie. To interesujące i da możliwość okrycia kolejnych podłości minionych systemów, oby nie zabrakło pieniędzy, bo woli to chyba nie zabraknie.
Edgar Napisano 5 Grudzień 2009 Napisano 5 Grudzień 2009 Na emerytury dla żyjących oprawców pieniędzy nie brakuje.....
Edgar Napisano 5 Grudzień 2009 Napisano 5 Grudzień 2009 Prokurator który podpisał wyrok śmierci na mojego stryja za działalność w AK umarł dwa lata temu w Izraelu.Polscy podatnicy płacili mu emeryturę od przemian ustrojowych w 89 w wysokości 5 tysięcy miesięcznie przez 17 lat.Nikt nawet nie sprawdził czy nadal żyje.Gdyby żył brałby pewnie do dziś.Mój stryj zamordowany w więzieniu mokotowskim nawet nie wiadomo gdzie jest pochowany,ale za to został odznaczony przez pana prezydenta Kaczyńskiego Krzyżem Wielkim Orderu Odrodzenia Polski.
Edgar Napisano 5 Grudzień 2009 Napisano 5 Grudzień 2009 Byłem u niego w domu chciałem spojrzeć mu w oczy,spóźniłem się 2 miesiące.....
zbyniek Napisano 6 Grudzień 2009 Napisano 6 Grudzień 2009 To się nazywa Polska dla Polaków, lepsze są afery hazardowe niż problemy kar śmierci, które wiszą na ludziach, którzy już od 40-50 lat nie żyją. pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.