chemik3 Napisano 4 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2009 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Oto-miejsce-gdzie-Niemcy-i-Rosjanie-torturowali-Polakow,wid,11750110,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawwwo1 Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 Możliwość wejścia do takiego pomieszczenia po tylu latach, to tak jak przenieść się w czasie. To interesujące i da możliwość okrycia kolejnych podłości minionych systemów, oby nie zabrakło pieniędzy, bo woli to chyba nie zabraknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edgar Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 Na emerytury dla żyjących oprawców pieniędzy nie brakuje..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edgar Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 Prokurator który podpisał wyrok śmierci na mojego stryja za działalność w AK umarł dwa lata temu w Izraelu.Polscy podatnicy płacili mu emeryturę od przemian ustrojowych w 89 w wysokości 5 tysięcy miesięcznie przez 17 lat.Nikt nawet nie sprawdził czy nadal żyje.Gdyby żył brałby pewnie do dziś.Mój stryj zamordowany w więzieniu mokotowskim nawet nie wiadomo gdzie jest pochowany,ale za to został odznaczony przez pana prezydenta Kaczyńskiego Krzyżem Wielkim Orderu Odrodzenia Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edgar Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 Byłem u niego w domu chciałem spojrzeć mu w oczy,spóźniłem się 2 miesiące..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 To się nazywa Polska dla Polaków, lepsze są afery hazardowe niż problemy kar śmierci, które wiszą na ludziach, którzy już od 40-50 lat nie żyją. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.