fanatyk Napisano 1 Grudzień 2009 Autor Napisano 1 Grudzień 2009 jak w temacie. czy to cywil. czy oznaczenie CFW8 komuś coś mówi.
fanatyk Napisano 1 Grudzień 2009 Autor Napisano 1 Grudzień 2009 jak w temacie. czy to cywil. czy oznaczenie CFW8 komuś coś mówi.
Pablo.wpl Napisano 1 Grudzień 2009 Napisano 1 Grudzień 2009 nie powojenna ? coś tak jak by i Polskie i rosyjskie literki
fanatyk Napisano 1 Grudzień 2009 Autor Napisano 1 Grudzień 2009 no nie wiem. rosyjskie literki? gdzie? znalazłem ją razem z różnymi dziwnymi rzeczami, jak łańcuchy, maszynka do golenia, ten łańcuszek niby-mosiężny co podobno od konia jest...Ale były też przedmioty pozwalające sądzić iż szwendać MÓGŁ się tam jakiś mundurowy. dlatego zastanawiam się na przykład czy dawny policjant [mam na myśli nimieckiego policjanta] mógł mieć na wyposażeniu standardowym" taką oto latarkę...
maro20 Napisano 2 Grudzień 2009 Napisano 2 Grudzień 2009 powojenne jeszcze w latach 70-ych mozna bylo takie kupic w kiosku uch"
Pytanie
fanatyk
jak w temacie. czy to cywil. czy oznaczenie CFW8 komuś coś mówi.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.