Laszy Napisano 22 Maj 2010 Napisano 22 Maj 2010 Hary - jak czyściłeś EK i szturmówkę? Elektroliza czy cuś innego? Bardzo fajne znaleziska:-)
Hary DZ Napisano 22 Maj 2010 Napisano 22 Maj 2010 Dzięki chłopaki. Zaraz pewnie będą huki, że czyszczenie i konserwacja to nie ten dział ale skoro Kolega pyta to trzeba odpowiedzieć;)Szturm został jedynie umyty szczoteczką do zębów samą wodą, natomiast EKi poszły do fosolu. Ramki są ze srebra i zanurzyłem je na jedyne pięć sekund, potem tylko szczoteczka do zębów. Środek od EK 2 moczyłem kilkakrotnie po 3-4 minuty i czyściłem twardą szczotką z tworzywa sztucznego. Środek w EK 1 jest dołożony bo w momencie trafienia nie było go wcale. Pozdrawiam.
ramzes0 Napisano 3 Czerwiec 2010 Napisano 3 Czerwiec 2010 Hary DZ można się z wami wybrać w sobote? JESTEM Z GRODKOWA powiat brzeski 50 km od Opola to jak
Argentum Napisano 4 Czerwiec 2010 Autor Napisano 4 Czerwiec 2010 Granica opolskiego klamerka austro wegry wz,1880
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.