Skocz do zawartości

deus xp czy spektra V3

igorek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam wszystkich,mikolaj(zona) chce mi sprawic prezent,mysle ze bedzie to spektra v3,ale rozwazam terz xp deus.Dodam ze mialem juz pare wykrywek,aktualnie mieszkam we Francji,a tu wiadomo, wszyscy na forach to patryioci i wychwalaja wyzszosc francuskiego deusa nad spektra.Interesuja mnie zatem opinje kolegow,ktozy mieli juz mozliwosc testowac oba sprzety.Dziekuje wszystkim za odpowiedzi.
Napisano
No tak - zawsze podejrzewałem Mikołaja o to, że jest gejem:))
A tak na serio to pomiędzy tymi dwoma sprzetami naprawdę nie ma żadnego porównania. Spectra V3 to ewolucja koncepcji XLT - sprzęt solidny, skuteczny i uniwersalny zaś Deus to technologiczna nowinka, której najmocniejszą stroną jest właśnie to, że jest...nowinką;)Nie testowałem Deusa, ale wcale nie korci mnie by go sprawdzać bo traktuję ten sprzęt jak gadżet. Być może technologia pójdzie właśnie w stronę bezprzewodowości etc, ale na razie nie tą miarą powinniśmy oceniać skuteczne wykrywacze. Z XP wybrałbym Goldmaxxa tyle, że ze względu na swoją specjalizację na drobnicę, nie jest to również prawdziwa konkurencja dla V3.. Myślę też, że z powyższych przyczyn nie znajdziesz wiarygodnego testu porównawczego tych dwóch maszyn.

Pozdrawiam

VW
Napisano
jak mi sie nie chce jechac gdzies dalej,to szukam na miejscu
czyli najstarsze parki,lasek bulonski,a jak jade w podroz to lasy fontaibleau,jakies pola,i okoliczne jeziorka(mam na mysli plaze)choc z tym jest ciezko bo to nie mazury,nad morze sie nie wypuszczam bo tam wiecej szukajacych jak fantow.Interesuje mnie glownie kolorek a w szczegulnosci monetki,jeszcze tej najjjj..... nie znalazlem.Pare razy juz mialem zatarg z tutejsza policja,zawsze w Paryzu,i ta sama spiewka ze jest zakaz itp,a jak zwykle strzelam mine wigilijnego karpia i na to ze :zona zgubila tu obraczke slubna ,no i trzeba odnalesc,zawsze lykaja jak stare pelikany.
Napisano
to pozazdroscic,ja mialem pare,a teraz nic juz nie mam na oku,wiec znowu studjuje mapy,na chybil trafil nie jezdze, pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie