igorek Napisano 27 Listopad 2009 Autor Napisano 27 Listopad 2009 witam wszystkich,mikolaj(zona) chce mi sprawic prezent,mysle ze bedzie to spektra v3,ale rozwazam terz xp deus.Dodam ze mialem juz pare wykrywek,aktualnie mieszkam we Francji,a tu wiadomo, wszyscy na forach to patryioci i wychwalaja wyzszosc francuskiego deusa nad spektra.Interesuja mnie zatem opinje kolegow,ktozy mieli juz mozliwosc testowac oba sprzety.Dziekuje wszystkim za odpowiedzi.
VanWorden Napisano 27 Listopad 2009 Napisano 27 Listopad 2009 No tak - zawsze podejrzewałem Mikołaja o to, że jest gejem:)) A tak na serio to pomiędzy tymi dwoma sprzetami naprawdę nie ma żadnego porównania. Spectra V3 to ewolucja koncepcji XLT - sprzęt solidny, skuteczny i uniwersalny zaś Deus to technologiczna nowinka, której najmocniejszą stroną jest właśnie to, że jest...nowinką;)Nie testowałem Deusa, ale wcale nie korci mnie by go sprawdzać bo traktuję ten sprzęt jak gadżet. Być może technologia pójdzie właśnie w stronę bezprzewodowości etc, ale na razie nie tą miarą powinniśmy oceniać skuteczne wykrywacze. Z XP wybrałbym Goldmaxxa tyle, że ze względu na swoją specjalizację na drobnicę, nie jest to również prawdziwa konkurencja dla V3.. Myślę też, że z powyższych przyczyn nie znajdziesz wiarygodnego testu porównawczego tych dwóch maszyn.PozdrawiamVW
maxim026 Napisano 28 Listopad 2009 Napisano 28 Listopad 2009 witam igorek. w jakim rejonie Francji jesteś????
maxim026 Napisano 28 Listopad 2009 Napisano 28 Listopad 2009 oooooooo to Ja mam do paryża 450km. Ja jestem a bretonii w departamencie MORBIHAN a gdzie tam latasz za fancikami??
igorek Napisano 28 Listopad 2009 Autor Napisano 28 Listopad 2009 jak mi sie nie chce jechac gdzies dalej,to szukam na miejscuczyli najstarsze parki,lasek bulonski,a jak jade w podroz to lasy fontaibleau,jakies pola,i okoliczne jeziorka(mam na mysli plaze)choc z tym jest ciezko bo to nie mazury,nad morze sie nie wypuszczam bo tam wiecej szukajacych jak fantow.Interesuje mnie glownie kolorek a w szczegulnosci monetki,jeszcze tej najjjj..... nie znalazlem.Pare razy juz mialem zatarg z tutejsza policja,zawsze w Paryzu,i ta sama spiewka ze jest zakaz itp,a jak zwykle strzelam mine wigilijnego karpia i na to ze :zona zgubila tu obraczke slubna ,no i trzeba odnalesc,zawsze lykaja jak stare pelikany.
milo_Krosno Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 Witam! Tak się złożyło, ze obecnie tez mieszkam w Paryżu. Mamy podobne zainteresowania ... kolorek, monetki...Pozdrawiam
igorek Napisano 3 Grudzień 2009 Autor Napisano 3 Grudzień 2009 Milo,moze wyskoczymy razem na wykopki,co ty na to?
milo_Krosno Napisano 3 Grudzień 2009 Napisano 3 Grudzień 2009 Witam! Dawno już nie kopałem, odezwij się na priv to pogadamy.Pozdrawiam!
maxim026 Napisano 3 Grudzień 2009 Napisano 3 Grudzień 2009 zapraszam na Celtyckie fanty do Bretonii. panowie
milo_Krosno Napisano 3 Grudzień 2009 Napisano 3 Grudzień 2009 maxim026 dzieki za zaproszenie. Może na wiosne? Pozdrawiam
abcom77 Napisano 4 Grudzień 2009 Napisano 4 Grudzień 2009 bardzo fajna miejscówke znalazłem w Chalampe to jest przy granicy z niemcami ,
igorek Napisano 6 Grudzień 2009 Autor Napisano 6 Grudzień 2009 to pozazdroscic,ja mialem pare,a teraz nic juz nie mam na oku,wiec znowu studjuje mapy,na chybil trafil nie jezdze, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.