Skocz do zawartości

Whites MXT dla poczatkujacych

Frater

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witajcie Serdecznie

Od kilku dni jestesm szczesliwym posiadaczem" Whites MXT i jest to moja pierwsza tak powazna maszyna. Przeczytalem juz instrukcje kilka razy oraz podrecznik uzytkownika ale to jeszcze bardziej namieszalo mi w glowie. Z racji amerykanskiej identyfikacji w trybie Coins postanowilem skonsentrowac sie na opcji Relic jako najodpowiedniejszej do warunkow panujacych na moim terenie. W zwiazku z czym mam prosbe prosze o krotki instruktaz jak maszyne prawidlowo przygotowac do pracy w kilku punktach tzn. 1.przelacz na Relic 2...... Czy w tym trybie nalezy przeprowadzic Ground Balancing czy mozna odrazu ustawic przelacznik na pozycje lock??? Jezeli jednak trzeba to zrobic to jak zrobic to prawidlowo. Porsze o pomoc
Napisano
Witaj,
raczej nie bierz pod uwagę identyfikacji przedimiotowej czyli napisów ullet" etc. To są dane szacunkowe, dając nam informacje że może to być przedmiot o podobnej wielkośc i rodzaju metalu jak np łuska, klamra, moneta.

Ważna jest identyfikacja numeryczna.

Jeżeli szukasz kolorków to kop wszystko od 0 w górę.

Ustawia się sprzęt prosto:

Dyskryminacja ca. godzina 9 lub niżej, gain dla poczatkujacych 10/11. Tryb relic. Przełącznik ground w pozycji na maxa w dół ( nie pamietam jak to się nazywa a wykrywacza teraz nie ma przy sobie ) i do boju.

Kiedyś kopałem tylko od +20 w górę i potem tego załowałem.

to prosty i skuteczny sprzęt.
Napisano
Dziekuje serdecznie za pomoc. Ten weekend nie byl owocny mozliwe ze nastepny bedzie co do czulosci to powiem jedno jest fantastyczna a co do kakofoni nalezy sie przyzwyczaic:-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie