Frater Napisano 27 Listopad 2009 Autor Napisano 27 Listopad 2009 Witajcie SerdecznieOd kilku dni jestesm szczesliwym posiadaczem" Whites MXT i jest to moja pierwsza tak powazna maszyna. Przeczytalem juz instrukcje kilka razy oraz podrecznik uzytkownika ale to jeszcze bardziej namieszalo mi w glowie. Z racji amerykanskiej identyfikacji w trybie Coins postanowilem skonsentrowac sie na opcji Relic jako najodpowiedniejszej do warunkow panujacych na moim terenie. W zwiazku z czym mam prosbe prosze o krotki instruktaz jak maszyne prawidlowo przygotowac do pracy w kilku punktach tzn. 1.przelacz na Relic 2...... Czy w tym trybie nalezy przeprowadzic Ground Balancing czy mozna odrazu ustawic przelacznik na pozycje lock??? Jezeli jednak trzeba to zrobic to jak zrobic to prawidlowo. Porsze o pomoc
fiskars Napisano 27 Listopad 2009 Napisano 27 Listopad 2009 Poszukaj na youtube filmikow producenta o mxt ,jest 5 części.
pulkownikt Napisano 28 Listopad 2009 Napisano 28 Listopad 2009 Witaj, raczej nie bierz pod uwagę identyfikacji przedimiotowej czyli napisów ullet" etc. To są dane szacunkowe, dając nam informacje że może to być przedmiot o podobnej wielkośc i rodzaju metalu jak np łuska, klamra, moneta.Ważna jest identyfikacja numeryczna.Jeżeli szukasz kolorków to kop wszystko od 0 w górę.Ustawia się sprzęt prosto:Dyskryminacja ca. godzina 9 lub niżej, gain dla poczatkujacych 10/11. Tryb relic. Przełącznik ground w pozycji na maxa w dół ( nie pamietam jak to się nazywa a wykrywacza teraz nie ma przy sobie ) i do boju.Kiedyś kopałem tylko od +20 w górę i potem tego załowałem.to prosty i skuteczny sprzęt.
pulkownikt Napisano 28 Listopad 2009 Napisano 28 Listopad 2009 Już wiem, ustaw właśnie ground balance. Lock tylko na trudnym terenie z dużymi zakłóceniami.
Frater Napisano 30 Listopad 2009 Autor Napisano 30 Listopad 2009 Dziekuje serdecznie za pomoc. Ten weekend nie byl owocny mozliwe ze nastepny bedzie co do czulosci to powiem jedno jest fantastyczna a co do kakofoni nalezy sie przyzwyczaic:-)
VanWorden Napisano 3 Grudzień 2009 Napisano 3 Grudzień 2009 Podstawa to pierwsze strojenie do gruntu i działanie wyłącznie w trybie Relic.PozdrawiamVW
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.