ARKADIO.IE Napisano 26 Listopad 2009 Autor Share Napisano 26 Listopad 2009 Zaczynam po raz II, znaleziskiem Celtyckim ,ale znalezionym w Polsce:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 26 Listopad 2009 Autor Share Napisano 26 Listopad 2009 i troszkę z innej perspektywypozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 26 Listopad 2009 Share Napisano 26 Listopad 2009 ARKADIO.IE jak możesz daj wymiary tej branzoletki , spotkałem sie z podobnym wzorem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 26 Listopad 2009 Autor Share Napisano 26 Listopad 2009 Jest wielkości gdzieś (jak 5 zł) i dowiedziałem się ,że jest to Ring moneypozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Listopad 2009 Share Napisano 26 Listopad 2009 ARKADIO.IE witam witam i jak zwykle pytam :):) ile już tych urlopów minęło i co ? i nic :):):) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 26 Listopad 2009 Autor Share Napisano 26 Listopad 2009 Cześć Huk ,Wiem wiem:(Następny jest w Sku,i mam zamiar skoczyć na okolice (nasze)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.