BARON 77 Napisano 24 Listopad 2009 Autor Napisano 24 Listopad 2009 Od ponad roku leży, i nie wiem od czego ten element pochodzi.Co oznacza 7,,pałek''? herb kompletnie nieczytelny ,przedmiot raczej ocynk.znaleziony w pobliżu ruin folwarku,.Zależy mi bardzo na id tego przedmiotu ,za wszelkie sugestie z góry THX. PZDR
BARON 77 Napisano 24 Listopad 2009 Autor Napisano 24 Listopad 2009 Co za zbieg okoliczności..Nick - BARON 77. Ok.może ktoś kojarzy od czego ten przedmiot?
tyfus Napisano 24 Listopad 2009 Napisano 24 Listopad 2009 piszesz : przedmiot raczej ocynk" , hmmm - jesteś pewien ?są jakieś ślady mocowania z drugiej strony?takie przedmioty najczęściej się trafiają w postaci guzików.z herbu, to raczej nic się nie wyczyta....-pozdro-
BARON 77 Napisano 25 Listopad 2009 Autor Napisano 25 Listopad 2009 Pisze raczej bo pewien nie jestem.Nie jest to miedziane,ani aluminiowe,mosiężne itd,bardziej wygląda na ołowiane,ale za twarde na ten stop.udało się zrobić w miarę czytelną fotkę 2 strony.Może ktoś zapoda fotke lub link do podobnego przedmiotu.Sorki że zawracam głowe takim kawałkiem,ale zależy mi bardzo na id.pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.