werewolf Napisano 24 Listopad 2009 Autor Share Napisano 24 Listopad 2009 witammam takie cudo"..od razu piszę że nie chciałbym go odrestaurować całkowicie, podoba mi się ten rdzawy kolor ...ale zastanawiam się nad tą dziurą ...jeśli bym zastosował żywicę od spodu to z góry musiałbym dać szpachlę i w końcu pomalować bo by było ją widać,, prawda?, ewentualnie bawić się w namalowanie rdzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 24 Listopad 2009 Autor Share Napisano 24 Listopad 2009 od środka wygląda to gorzej bo jest gruba warstwa napuchłej rdzy która może odpaść ,,, :/żeby to załatać żywicą musiałbym to oczyścić szczotką drucianą.. ale pytanie czy się nie zapadnie to całkiem...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 24 Listopad 2009 Autor Share Napisano 24 Listopad 2009 tu widać jak wygląda blacha w tym miejscu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 24 Listopad 2009 Autor Share Napisano 24 Listopad 2009 inne ujęcie wnętrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 24 Listopad 2009 Autor Share Napisano 24 Listopad 2009 no i jak myślicie .. naprawiać? ma stać na regale ale fajnie by było bym nie musiał się bać że sie rozsypie gdy ktoś weźmie go w rękę...jeśli nie ruszać to czym zabezpieczyć? tym środkiem na D.. (nie pamiętam nazwy) co wiąże rdzę... czy do tego też trzeba oczyścić środek? (mam obawy czy wytrzyma szczotkowanie....)jaki to model jest? m40? za wszystkie rady dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 Witam,musisz zrobić porządek z tą rdzą,bo będzie się sypał cały czas,elektroliza i co ma odpaść to odpadnie.M40 chyba ale daj zbliżenie wywietrznika.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 Najlepiej nie szpachluj,żadnej żywicy,takie moje zdanie,elektro i konserwacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 25 Listopad 2009 Share Napisano 25 Listopad 2009 M40 nie wiem czy mi sie tylko wydaje czy jest na nim jeszcze farba? jak jest to ja bym go do szczawia wsadzil na pewno go nie szpachluj ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 25 Listopad 2009 Autor Share Napisano 25 Listopad 2009 raczej farby nie ma.. nie chce całego szpachlować.. ewentualnie tylko gorę , chciałbym jakoś zabezpieczyć tylko górę dzwonu bo w sumie blacha jest nawet mocna ale jest troche dziur jak widać na fotce.. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 25 Listopad 2009 Share Napisano 25 Listopad 2009 jeśli chcesz go tylko zabezpieczyć, to szpachla nie jest najlepszym rozwiązaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 Dobrze oczyśc lub tak jak kolega mówi zelektrolizuj i po problemie, co ma odpaść to odpadnie teraz czy za kilka lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.