tyfus Napisano 24 Listopad 2009 Napisano 24 Listopad 2009 a jeżeli nawet mosiężna, to dlaczego uważasz, że to śmieć" ?
irasiad Napisano 24 Listopad 2009 Autor Napisano 24 Listopad 2009 Tyfus! Źle mnie zrozumiałeś! Chodziło mi o to czy nie jest to jakiś odcinek zwykłej tulei. Dla mnie mosiężna obrączka byłaby cenniejsza od złotej w lombardzie - bo przeze mnie znaleziona :)
tyfus Napisano 24 Listopad 2009 Napisano 24 Listopad 2009 ja ciebie dobrze zrozumiałem ;) domyślałem się co masz na myślia pytanie zadałem, żeby rozwiać wątpliwości :)-pozdro-
tyfus Napisano 24 Listopad 2009 Napisano 24 Listopad 2009 a po tej jednej fotce ciężko stwierdzić, czy to obrączka.sprawdź krawędzie - nie powinny być ostre", raczej zaokrąglone, chyba że od leżenia w glebie krawędzie zeżarło.
Cowboys From Hell Napisano 24 Listopad 2009 Napisano 24 Listopad 2009 Obrączka.Widziałem kilka podobnych.Nawet na alle... niedawno była taka.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.