Skocz do zawartości

Wykrywacz

Snail

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam ! Mam zamiar kupić wykrywacz i chciałem zasięgnąć porady od Was, otóż mogę przeznaczyć na to 600 zł, chciałbym aby mój wykrywacz nadawał się jak i do militarki tak i do drobnicy, co można do tej sumy kupić ?
Napisano
No więc :

-Ace 150, mój kolega go ma i jest bardzo zadowolony ale czy najadje się też do militarki ?

-Discoverer
-używany RUTUS First
-nie raz widziałem Garretta 250 używanego
-i używany Smętek

Co z tych ?
Napisano
Witaj...

Ostatnio na Alledrogo pojawiło się kilka używanych kanarków, ACE 250. Będzie wg. mnie najlepsza alternatywa na początek, choć się nie znam, ale czytałem więcej opinii i testów niż nie jeden który uważa się za znawcę. Choć potwierdzam co mówił
michal1514, do militariów raczej kanarek się nie nadaje. Jeśli nie ufasz jednak używkom, polecam dołożyć 171 zł, i kupić w Vikingu nowy. ;)
Napisano
Moim zdaniem poluj na rutusa solarisa. Uzbrój się w cierpliwość a na pewno trafisz, bo jest on ostatnio rzadko sprzedawany i niestety tylko używany, ponieważ już nie produkują ( a szkoda, bo to fajny sprzęcik dla początkujących początkujących nie tylko myślę, że lepszy od 150 i 250 gareta dodam, że miałem 250)
Napisano
kolega pozwolił się podpiąc pod watek bo sam jest ciekawy
co sadzicie o tym wykrywaczu ?

http://allegro.pl/item828591427_wykrywacz_teknetics_alpha_gw_5_lat_w_polsce.html

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie