Mechoptyk Napisano 23 Listopad 2009 Autor Napisano 23 Listopad 2009 Witam!W okolicach gdzie wojsko radzieckie utylizowało Valentina" natrafiłem na takie elementy. Proszę o potwierdzenie czy pochodzą z rzeczonego pojazdu czy może coś więcej w lokalizacji było utylizowane".
Mechoptyk Napisano 23 Listopad 2009 Autor Napisano 23 Listopad 2009 Witam!W okolicach gdzie wojsko radzieckie utylizowało Valentina" natrafiłem na takie elementy. Proszę o potwierdzenie czy pochodzą z rzeczonego pojazdu czy może coś więcej w lokalizacji było utylizowane".
Mechoptyk Napisano 23 Listopad 2009 Autor Napisano 23 Listopad 2009 kolejny kawałek... jak widać napisy są w języku angielskim - czy sprzęt Land-lease Act. był jakoś dostosowywany na potrzeby językowe Rosjan?
Pytanie
Mechoptyk
Witam!
W okolicach gdzie wojsko radzieckie utylizowało Valentina" natrafiłem na takie elementy. Proszę o potwierdzenie czy pochodzą z rzeczonego pojazdu czy może coś więcej w lokalizacji było utylizowane".
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.