Skocz do zawartości

Muzeum Lotnictwa w Krakowie Nato 1949-2009

lufcik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ave i na Jowisza
W Muzeum Lotnictwa w Krakowie w ramach projektu NATO 1949-2009 mieli w planach pozyskać Jaguara, Do-28,Conviar F-102, Harrier GR.3, (F-104, F-84F, A7 Corsair II, Mirage 5BA, Alouette III)- te w nawiasie już mają. Ma ktoś może więcej informacji na ten temat i zdjęcia tych eksponatów (zdjęcia ze strony muzeum mam).
Pozdrawiam
Napisano
Też bym się dowiedział i pooglądał z chęcią zdjęcia. Co do Hariera to czytałem gdzieś kiedyś ze nie do końca jest pewne czy uda się go uzyskać.
Napisano
Dziś nie masz czasu ,lecz jutro postaram się tam podjechać i uzyskać parę informacji i może parę fotek , się uda zrobić .
Napisano
Witam . Byłem w muzeum , lecz pogoda kiepska i nie miał mi kto powiedzieć o przybyłych eksponatach . Na domiar złego nie wziąłem aparatu foto lecz wykonałem parę fotek telefonem więc jakość kiepska,lecz jeszcze problem z wklejeniem bo i tak za duży rozmiar(jestem kiepski w te klocki:) ) . Może mógłbym komuś przesłać mailem ,aby wrzucił co lepsze .Pozdrawiam .(robcup6@wp.pl)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie