CWS 1936 Napisano 17 Listopad 2009 Autor Napisano 17 Listopad 2009 Witam.Trafiłem dziś taki oto łańcuszek i nie bardzo wiem od czego to jest. Widziałem kiedyś to na forum ,lecz nie mogę się dokopać. Proszę osoby w temacie o pomoc - bardzo chętnie jakieś foto kompletu.
padam Napisano 18 Listopad 2009 Napisano 18 Listopad 2009 Kiedyś znalazłem w necie. Też trafiłem kilka ogniw z zaczepem do pasa
CWS 1936 Napisano 18 Listopad 2009 Autor Napisano 18 Listopad 2009 Więc wygląda na to ,że mam komplet [ znalezione w różnych miejscach] Czy wiesz coś więcej na temat tego łańcucha - czy to jest od szabli? ,jakiej?
CWS 1936 Napisano 18 Listopad 2009 Autor Napisano 18 Listopad 2009 Teraz tak sobie patrzę i widzę,że te moje zaczepy mają inne mocowania - jakby na pasek ze skóry. Poza tym jest inna ilość oczek [ nie problem co prawda sobie dowolnie skracać wg potrzeby] ale i sam łańcuch jakby delikatniejszy.Ktoś może coś więcej dodać.
CWS 1936 Napisano 19 Listopad 2009 Autor Napisano 19 Listopad 2009 Mam jeszcze takie zaczepy - znalezione osobno,w różnych miejscach. Podobne ,ale raczej na pasek.
CWS 1936 Napisano 17 Listopad 2009 Autor Napisano 17 Listopad 2009 Witam.Trafiłem dziś taki oto łańcuszek i nie bardzo wiem od czego to jest. Widziałem kiedyś to na forum ,lecz nie mogę się dokopać. Proszę osoby w temacie o pomoc - bardzo chętnie jakieś foto kompletu.
Pytanie
CWS 1936
Witam.Trafiłem dziś taki oto łańcuszek i nie bardzo wiem od czego to jest. Widziałem kiedyś to na forum ,lecz nie mogę się dokopać. Proszę osoby w temacie o pomoc - bardzo chętnie jakieś foto kompletu.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.