Skocz do zawartości

koledzy z niemiec

gustaw7609

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Tak Nodhorn a dokładnie będę mieszkał w Uelsen jak w tamtym roku:)).Tak Der Panzerfahrer do pracy bo w Polsce jak narazie lipa:(((
  • Odpowiedzi 50
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam!!!
Panowie jak co ja już w DE. Holandia by i mi pasowała.W Arnhem już byłem niestety bez piszczałki a w innych celach;) pozdrawiam
Napisano
Witam Panowie!!!
Ja juz w DE. Co z ta Holandia? Moze ten weekend? Bylem W Arnhem ale w innych celach;) oczywiscie piszczałki bierzem???
pozdrawiam
Napisano
Der Pancer ,ja tez z Nedersachsen. Celle.Niestety wkolo Celle trzeba uważac,pełno stanowisk archeologicznych.Pracuje u Bauera ,to jest sporo Hektarow do przeszukania.Jak narazie nic ciekawego.Podobno pod Ninburgiem sie sporo działo.Jak wróce z Polski (urlop) to sie mam zamiar tam wybrać.Pozdrawiam.
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Napisano
Panzerny masz tam jakie fajne tereny??? Moge podjechac trzeba tylko miejsce zorganizowac. Tutaj w Hagen tylko gory i kamienie.Kopac sie nie da a i fantow nie za wiele. Na przyszly wekend nad morze jade.powinno sie cos trafic a piasek to piasek...
Napisano

hallo kolegas:)
ja sobie chodze u mnie po okolicy, raczej za drobnica:)
jesli chodzi o miejscowki... teutoburger wald jest spory i jest gdzie i czego szukac:):):) wybaczcie mi ale nie powiem wiecej ma forum publicznym
@horche polecam ci wangerooge, fajna miejscowka (szczegolnie n awchodnim koncu wyspy) a na plazy.... zobacz sam bez wykrywki...
panzerny

• 4 months later...
Napisano
Witam Panowie. Obecnie mieszkam w okolicy Eindhoven, więc jak by ktoś wybierał się w moje okolice to zapraszam. Ciekawe miejsce a i nocleg się zorganizuje.
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Napisano
Pozdrawiam z Traunstein,pobiegałem po górach z wykrywką ale tylko puszki po turystach natomiast więcej szczęścia miałem magnesem neodymowym.Czecham na wiosnę bo mam namiar na małe jeziorko w lesie gdzie miała się rozbroić jednostka SS.W maju planuję uderzyć na Czechy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie