gustaw7609 Napisano 17 Listopad 2009 Autor Share Napisano 17 Listopad 2009 Czy ktos z Kolegów forumowiczów mieszka na terenie niemiec?? jesli tak to prosze o kontakt!! pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snake170381 Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 Hej!Ja Baweria!Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snake170381 Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 Bawaria mialo byc...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustaw7609 Napisano 19 Listopad 2009 Autor Share Napisano 19 Listopad 2009 Hej:) ja niestety NRW.Mam pytanie kolego snake170381 chodzisz po niemczech z wykrywka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snake170381 Napisano 19 Listopad 2009 Share Napisano 19 Listopad 2009 Tak, ale niezbyt czesto. W Bawarii nie ma z tym problemow jak nie wpakujesz sie na stanowisko archeo,ale mozna swietnie wszystko sprawdzic na mapkach w necie zeby nie wpakowac sie w jakies g..... .W NRW nie wiem jak przepisy wygladaja, mozna??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustaw7609 Napisano 20 Listopad 2009 Autor Share Napisano 20 Listopad 2009 z tego co sie dowiedziałem to nie wolno i chyba tylko w bawari wolno chodzic bez zezwolen!Byłem ostatnio w reichswald przy granicy holenderskiej ale nakopałem tylko odłamków i z około 70cm wykopałem łopate i kilof! Zle sie chodzi jak człowiek musi uważac zeby nikt go nie widział!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snake170381 Napisano 20 Listopad 2009 Share Napisano 20 Listopad 2009 No w Bawarii nie jest zle, zero stresu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustaw7609 Napisano 21 Listopad 2009 Autor Share Napisano 21 Listopad 2009 wygląda na to za tylko Ty i ja mieszkamy w niemczech! mam nadzieje ze ktos sie jeszcze odezwie! pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 21 Listopad 2009 Share Napisano 21 Listopad 2009 niedersachen pozdrawia funfli...:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustaw7609 Napisano 21 Listopad 2009 Autor Share Napisano 21 Listopad 2009 witam der panzerfahrera:)kolega tez lata z wykrywka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 22 Listopad 2009 Share Napisano 22 Listopad 2009 witam, a no jak czas pozwala...:)na wiosne w planach zniana sprzetu :) co bedzie sie zobaczyzdrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustaw7609 Napisano 22 Listopad 2009 Autor Share Napisano 22 Listopad 2009 Panzer a jak u Ciebie z prawem na wykopki?mozesz napisac gdzie jezdzisz na wykopki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 22 Listopad 2009 Share Napisano 22 Listopad 2009 nie dasz sie zlapac, to jest ok :) tu gdzie chodze trzeba na arheologow uwazac... sporo stanowisk. poza tym lasow sporo dzialo sie tez nie malo, teren spokojny:) w polowie roku troche sie szumu zrobilo bo modziencowi paluchy granat oberwal, no i policja sie pokazala... ale teraz z pogoda przysiadlo....:):)ogolnie chadzam po teutoburger wald i w kierunku na holandie i hannover w druga strone.to tyle mysle..:)pozdro panerny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustaw7609 Napisano 23 Listopad 2009 Autor Share Napisano 23 Listopad 2009 Ja mam zamiae jechac poszperac do Hurtigenwald. Jak pogoda pozwoli to jeszcze w tym roku! mam nadzieje ze cos wyskoczy:)Panzerfahrer znalazłes w teutoburger wald cos z czasów rzymskich? to w koncu historyczne miejsce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 23 Listopad 2009 Share Napisano 23 Listopad 2009 hi, tak jak pisalem trzeba uwazac na stanowiska arheo :) moety wychodza, wlasnie z tego okresu. im blizej porta westfalica tym wiecej 'swiecidelek' i oznaczonych stanowisk... omijam raczej te terny. :):)pozdrawiam panzer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hombrero Napisano 6 Maj 2010 Share Napisano 6 Maj 2010 Witaj kolego Gustaw7609 !!!Mam tez chec pobiegac troche po okolicy. Ja jestem z Essen.Tereny sa jeszcze unas mozna powiedziec dziewicze takze powinnismy sprobowac szczescia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adcon Napisano 24 Listopad 2010 Share Napisano 24 Listopad 2010 pozdrawiam kopaczy z niemiec ilu was tu jest ?? ja jestem z nürnberg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Co nowego w sprawie, czas na refresh.Moze faktycznie dalo by sie cos zmontowac.....Panzerny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horche Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Witam kolegów. Mieszkam w Hagen i bylbym chetny do wspolnych wypadow.Gdzies poszperac w ziemi moze jakies piwko przy tym wypic.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 o tym mowie.... :]horche ja sie pisze mieszkam od Ciebie kawalek (nie duzy) wiec mozna cos nakrecic.w ruhrpott mieszka nas napewno wiecej...panzerny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 A może ktoś w pobliżu jeziora Bodeńskiego biega z wykrywką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horche Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 No i wszystko...Panzerny jestem jeszcze tylko do konca tygodnia w Polsce(wesele siostry)ale potem juz DE. Nie wiem jak Ty ale ja bede mial duzo czasu na spacery ;) Zanim ogarne nowa robote troche minie czasu. W poprzedniej miałem wypadek ale nie ma zle. Skąd dokładnie jestes???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Horche :) zglos sie na priva jak bedziesz na miejscu. Pogadamy, sklecimy jakis wieczorek zapoznawczy :DPiszesz, ze mieszkasz w Hagen, to ode mnie jakies 100-150 km, ja mieszkam w okolicy Osnabrück.panzerny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Sorry koledzy że się wtrącę ale nie długo uderzam na Niemcy będę mieszkał w okolicy Neuenhaus:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 tez milo.... :]to kolo Nordhorn jest... jeszcze blizej mnie... heheto do pracy lukass??panzerny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.