Skocz do zawartości

koledzy z niemiec

gustaw7609

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
z tego co sie dowiedziałem to nie wolno i chyba tylko w bawari wolno chodzic bez zezwolen!Byłem ostatnio w reichswald przy granicy holenderskiej ale nakopałem tylko odłamków i z około 70cm wykopałem łopate i kilof! Zle sie chodzi jak człowiek musi uważac zeby nikt go nie widział!!

nie dasz sie zlapac, to jest ok :) tu gdzie chodze trzeba na arheologow uwazac... sporo stanowisk. poza tym lasow sporo dzialo sie tez nie malo, teren spokojny:)
w polowie roku troche sie szumu zrobilo bo modziencowi paluchy granat oberwal, no i policja sie pokazala... ale teraz z pogoda przysiadlo....:):)
ogolnie chadzam po teutoburger wald i w kierunku na holandie i hannover w druga strone.
to tyle mysle..:)
pozdro panerny

• 5 months later...
Witaj kolego Gustaw7609 !!!

Mam tez chec pobiegac troche po okolicy. Ja jestem z Essen.
Tereny sa jeszcze unas mozna powiedziec dziewicze takze powinnismy sprobowac szczescia.

Pozdrawiam

• 6 months later...
  • 1 year later...
No i wszystko...Panzerny jestem jeszcze tylko do konca tygodnia w Polsce(wesele siostry)ale potem juz DE. Nie wiem jak Ty ale ja bede mial duzo czasu na spacery ;) Zanim ogarne nowa robote troche minie czasu. W poprzedniej miałem wypadek ale nie ma zle. Skąd dokładnie jestes????

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie