Skocz do zawartości

Bóbr 45 - spadochroniarze

Robi65

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!
Pracujemy z kolegami nad II, zmienionym i rozszerzonym wydaniem Wojny w dolinie Bobru" - Bóbr -45" i w związku z tym proszę o pomoc - poszukuję informacji o grupie spadochronowo- rozpoznawczej por. Jana Sulika, która wlutym 1945 r. została zrzucona w okolicy Bolesławca (dolnośląskie).
Pozdr. Ropri
Napisano
Wilcz, można jakoś wycyganic" od Ciebie to opracowanie Toczewskiego, o którym wspominasz? Przekopałem siec i nic nie udało mi się znaleźc...
pozdrawiam

LEWY
Napisano
Wilcz, z faxem nie ma problemu. Mój numer to 076/8356877, dostępny od 8.00 do 18.00. Jak się ktoś zgłosi i powie hurtownia!", powiedz tylko, że chcesz sygnał faxu. I to tyle:) Dzięki ogromne!!!

LEWY
Napisano
Wilcz, dzięki ogromne, było trochę problemów, bo fax mi się zatkał", ale dostałem wszystkie strony:) Próbowałem zadzwonic na numer, który odczytałem z kartek, żeby podziękowac osobiście, ale w słuchawce zgłasza się tylko fax:) Dlatego dziękuję tutaj, materiał bardzo ciekawy i zupełnie mi nieznany. Pozdrawiam

LEWY

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie