sławek1989 Napisano 15 Listopad 2009 Autor Napisano 15 Listopad 2009 Nie wiem czy tutaj powinienem zadac pytanie ale chciałbym sie dowiedziec czy znacie może jakies ciekawe miejsca na terenie Zielonej Gory, które warto zbadac wykrywaczem? Przede wszystkim chodz mi o jakies stare lasy , ewentualnie inne ciekawe drobnicowe miejsca. Nie jestem z tego miasta to też nie za bardzo wiem gdzie chodzic. Byłem 2 razy na wykopkach w tych stronach , niestety okrutnie marne efekty:( Ale chodziłem po lasach młodych , chaszcze po prl - owskie, gdzie jedyne co mozna znalesc to sterty smieci.
abrakadabra Napisano 18 Listopad 2009 Napisano 18 Listopad 2009 Cześć ja tez przeprowadziłem się do ZG i nie wiem gdzie ani z kim można polatać jak chcesz to pisz na gg to będzie można na coś się ustawić. gg=11995716
atb22 Napisano 18 Listopad 2009 Napisano 18 Listopad 2009 Witam, jak poszukacie dobrze w tym dziale to był wątek Zielona Góra i Okolice. Pozdrawiam atb22
sławek1989 Napisano 18 Listopad 2009 Autor Napisano 18 Listopad 2009 ok dzieki za rade, abrakadabra no jak bedzie okazja to można sie ugadac , nie mam samochodu tak wiec możliwosci mam ograniczone .
daniel-m Napisano 23 Listopad 2009 Napisano 23 Listopad 2009 Na początek polecam teren bylej jednostki wojskowej (niemieckiej).Nie mowie ze fantów jest zatrzęsienie, kilka razy wróciłem z pustymi łapami ale fart to 90% sukcesu i czasem można znaleść coś fajnego ;)
sławek1989 Napisano 25 Listopad 2009 Autor Napisano 25 Listopad 2009 a mozecie napisac przy ktorej ulicy lub budynku sie to znajduje zebym mogł sobie na mapie wyszukac te miejsca, bo nie wiele mi to mowi . a korzystajac z mapy sa szanse ze dojde.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.