Rottontoy Napisano 14 Listopad 2009 Autor Napisano 14 Listopad 2009 Witam. Chciałbym się zwrócić do ekspertów w tym temacie z prośbą o identyfikację zegarka. Otrzymałem go od mojego dziadka. Nie jestem fachowcem w tej dziedzinie więc wszystkie opinie będą mi bardzo pomocne.Pozdrawiam!:)
szczurek_1979 Napisano 14 Listopad 2009 Napisano 14 Listopad 2009 omega jak omega, na werku nie ma żadnych innych sygnatur lub oznaczeń? czekaj na voraxa a jak nie to wal do niego na priva to fachowiec od tego typu skarbów... pozdro...
Vorax Napisano 14 Listopad 2009 Napisano 14 Listopad 2009 Klasyczny zegarek szwajcarskiej firmy Omega z lat 1910-1920.Caly zegarek oryginalny w srednim stanie zachowania.Koperta wykonana ze srebra tylny dekiel giloszowany niestety gilosz poprzecierany od uzytkowania.Tarcza metalowa posrebrzana lub pozlacana,niestety jak to bywa z tarczami metalowymi dostala wilgoci i stad przebarwienia.Mechanizm klasyczny 15 kamieniowy zlocony ankrowy ladnie zachowany.Jesli masz jeszcze jakies pytania chetnie odpowiem.Nic juz bym przy niej nie robil,jesli chodzi. Wartosc okolo 300zl.Pozdrawiam Vorax
Rottontoy Napisano 15 Listopad 2009 Autor Napisano 15 Listopad 2009 Nie mam już żadnych pytań:)Dzięki za wszystkie informacje,Pozdrawiam:)
Rottontoy Napisano 14 Listopad 2009 Autor Napisano 14 Listopad 2009 Witam. Chciałbym się zwrócić do ekspertów w tym temacie z prośbą o identyfikację zegarka. Otrzymałem go od mojego dziadka. Nie jestem fachowcem w tej dziedzinie więc wszystkie opinie będą mi bardzo pomocne.Pozdrawiam!:)
Pytanie
Rottontoy
Witam. Chciałbym się zwrócić do ekspertów w tym temacie z prośbą o identyfikację zegarka. Otrzymałem go od mojego dziadka. Nie jestem fachowcem w tej dziedzinie więc wszystkie opinie będą mi bardzo pomocne.
Pozdrawiam!:)
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.