carmelo1 Napisano 4 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2010 do tej pory wyskoczylo 42 szt kul armatnich roznego kalibru :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 4 Lipiec 2010 Share Napisano 4 Lipiec 2010 konkretna miejscówa ;] graty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 5 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2010 pare jeszcze foteczek..kulobrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 5 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2010 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 5 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2010 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 5 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2010 mini piramida...........powodzonka w szukaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 6 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2010 dzis tylko na 30 min i jedna wyskoczyla i jeszcze w dodatku toczona przez zuka.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 6 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2010 mam prozbe do czlowieka ktory zaopiekowal sie 35 z nowego dworu zeby sie do mnie odezwal bo numer mi do niego wyparowal...dzienks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 13 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2010 a dzis zamiast kul wyskoczyl Trojak koronny moze wlascicieli kul i armat kture tu urzedowaly.. :) daty niestety nie widac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHADOR Napisano 17 Lipiec 2010 Share Napisano 17 Lipiec 2010 Widzę, że lecisz w kulki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 17 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2010 no juz niestety nie lece chyba sie skonczyly :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.