hubciu93 Napisano 12 Listopad 2009 Autor Napisano 12 Listopad 2009 WitamZnlazłem coś takiego. Podejrzewam że jest to rączka od widelca lub noża. Wykonana ze srebra. Niestety znaleziona w stanie jaki widać na zdjęciach. Prosił bym o ewentualne potwierdzenie, że to jest ten przedmiot. Oraz oczywiście o wydatowanie.
hubciu93 Napisano 12 Listopad 2009 Autor Napisano 12 Listopad 2009 WitamZnlazłem coś takiego. Podejrzewam że jest to rączka od widelca lub noża. Wykonana ze srebra. Niestety znaleziona w stanie jaki widać na zdjęciach. Prosił bym o ewentualne potwierdzenie, że to jest ten przedmiot. Oraz oczywiście o wydatowanie.
hubciu93 Napisano 12 Listopad 2009 Autor Napisano 12 Listopad 2009 Widoczne bicie. Jeśli się nie mylę słowo Maicz "
hubciu93 Napisano 12 Listopad 2009 Autor Napisano 12 Listopad 2009 Przedmiot ma długość 11 cm Bić probierczych nie podaję na zdjęciach, bo nie da się ich rozczytać.pozdrawiam
hubciu93 Napisano 14 Listopad 2009 Autor Napisano 14 Listopad 2009 Czyli można powiedzieć że ten przedmiot pochodzi z XIX wiekudziękuję za informację pozdrawiam
Goldbaum Napisano 13 Listopad 2009 Napisano 13 Listopad 2009 Nie Maicz a Malcz. Karol zresztą...http://www.muzeum.warszawa1939.pl/strona.php?kod=322
Pytanie
hubciu93
Witam
Znlazłem coś takiego. Podejrzewam że jest to rączka od widelca lub noża. Wykonana ze srebra. Niestety znaleziona w stanie jaki widać na zdjęciach. Prosił bym o ewentualne potwierdzenie, że to jest ten przedmiot. Oraz oczywiście o wydatowanie.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.