Gość Napisano 21 Lipiec 2002 Share Napisano 21 Lipiec 2002 W niedalekiej przyszłości chciałbym sprawić sobie wykrywacz metali, w kowcie do ok. tysiączka.Może znajdzie się ktoś, kto chciałby podzielić się swoim doświadczeniem i zareklamować-polecić swój, już wypróbowany sprzęt.Po głowie krąży mi Smętek, Dukat-Pionier, Armand-Exproler-Penetrator. Prosze o pomoc. Z góry stokrotne, wielkie dzięki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 21 Lipiec 2002 Share Napisano 21 Lipiec 2002 Przejrzyj najlepiej forum bo już było kilka razy to pytanie. Wpisz frazę wykrywacz, Smętek czy też hs-3, Armand lub Dukat w polu szukaj na dole forum i zaznacz w treści". Wyrzuci Ci wszystkie posty, które się pojawiły na forum na ten temat.Gambit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lipiec 2002 Share Napisano 21 Lipiec 2002 ja polecam cyklopa , mam i jestem zadowolonychcesz pisz na privaszczegóły na forum www.poszukiwanieskarbow.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosin Napisano 21 Lipiec 2002 Share Napisano 21 Lipiec 2002 nie mam cyklopa (słyszałem raczej dobre opinie), ale jak go kupisz (chyba 600zł), to zostanie Ci jeszcze co najmniej te dwie stówy na W3P. polecam jako dodatek - przydaje się do sprawdzania rozkopanej ziemi, w trudnych warunkach i małych dziurach - ma małą cewkę. to coś dla leniwych, bo oszczędza sporo szukania i kopania. mankamentem jest to, że musisz brać na wykopki kogoś, kto by to nosił (razem i tak przyjemniej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lipiec 2002 Share Napisano 22 Lipiec 2002 dobra a mozecie wytlumaczyc mi co to jest to W3P!bo ja prawdemowiac nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lipiec 2002 Share Napisano 22 Lipiec 2002 wojskowy wykrywacz saperski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lipiec 2002 Share Napisano 22 Lipiec 2002 a czy taki sam W3P (maja na Allegro) nie wystarczy? bo dosc tani jest ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lipiec 2002 Share Napisano 22 Lipiec 2002 na początek tak tym bardziej że go możesz sprzedać , a potem jak cie wciągnie kupić coś lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lipiec 2002 Share Napisano 22 Lipiec 2002 zamiast W3p lepiej kupić mały wykrywacz do przewodów- miałem ten sprzęt , za 200 pln jest ok , ale apetyt rośnie w miare jedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 22 Lipiec 2002 Share Napisano 22 Lipiec 2002 Penetratora? Broń Boże! Ja to coś mam - no chyba, żebyś chciała odkupić ;-), bo ja się tego pozbywam (ale absolutnie nie polecam). Polecam coś Loctansa - też jest tanie (na pewno poniżej tysiączka), a wg mnie całkiem udane. Ostatnio się bawiłem tym (napisałem o tym na forum www.poszukiwanieskarbow.com) i robię wymianę sprzętu właśnie na Loctansa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.