Skocz do zawartości

Jaki wykrywacz ???

Gość oda

Rekomendowane odpowiedzi

W niedalekiej przyszłości chciałbym sprawić sobie wykrywacz metali, w kowcie do ok. tysiączka.Może znajdzie się ktoś, kto chciałby podzielić się swoim doświadczeniem i zareklamować-polecić swój, już wypróbowany sprzęt.Po głowie krąży mi Smętek, Dukat-Pionier, Armand-Exproler-Penetrator. Prosze o pomoc. Z góry stokrotne, wielkie dzięki!!!

Przejrzyj najlepiej forum bo już było kilka razy to pytanie. Wpisz frazę wykrywacz, Smętek czy też hs-3, Armand lub Dukat w polu szukaj na dole forum i zaznacz w treści". Wyrzuci Ci wszystkie posty, które się pojawiły na forum na ten temat.

Gambit.

nie mam cyklopa (słyszałem raczej dobre opinie), ale jak go kupisz (chyba 600zł), to zostanie Ci jeszcze co najmniej te dwie stówy na W3P. polecam jako dodatek - przydaje się do sprawdzania rozkopanej ziemi, w trudnych warunkach i małych dziurach - ma małą cewkę. to coś dla leniwych, bo oszczędza sporo szukania i kopania. mankamentem jest to, że musisz brać na wykopki kogoś, kto by to nosił (razem i tak przyjemniej).

zamiast W3p lepiej kupić mały wykrywacz do przewodów- miałem ten sprzęt , za 200 pln jest ok , ale apetyt rośnie w miare jedzenia

Penetratora? Broń Boże! Ja to coś mam - no chyba, żebyś chciała odkupić ;-), bo ja się tego pozbywam (ale absolutnie nie polecam). Polecam coś Loctansa - też jest tanie (na pewno poniżej tysiączka), a wg mnie całkiem udane. Ostatnio się bawiłem tym (napisałem o tym na forum www.poszukiwanieskarbow.com) i robię wymianę sprzętu właśnie na Loctansa.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie