maly193 Napisano 9 Listopad 2009 Autor Napisano 9 Listopad 2009 Znalazłem kilka części prawdopodobnie wszystkie od StuGa III.Koło ogniwo gąsienicy i klapa strzelca to napewno od stuga co do reszty mam problem do czego służyły i gdzie je wkleić"???
arci Napisano 9 Listopad 2009 Napisano 9 Listopad 2009 W nawiązaniu do 3 foty podaje linkhttp://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=653148#851362 zdrów
maly193 Napisano 9 Listopad 2009 Autor Napisano 9 Listopad 2009 Znalazłem kilka części prawdopodobnie wszystkie od StuGa III.Koło ogniwo gąsienicy i klapa strzelca to napewno od stuga co do reszty mam problem do czego służyły i gdzie je wkleić"???
maly193 Napisano 10 Listopad 2009 Autor Napisano 10 Listopad 2009 arci,ta część z linku to zupełnie inna część.Klucz ze zdjęcia nr4 wygląda na jakiś klucz do otwierania włazu z zewnątrz.Jest dwu stronny więc może jest jakimś uniwersalnym kluczem do klap lub zaczepów na osprzęt?
maly193 Napisano 9 Listopad 2009 Autor Napisano 9 Listopad 2009 koło po wstępnym oczyszczeniu pokazało oryginalną farbe.Pozostałe części muszą poczekać na zime kiedy będem miał więcej czasu.
Pytanie
maly193
Koło ogniwo gąsienicy i klapa strzelca to napewno od stuga co do reszty mam problem do czego służyły i gdzie je wkleić"???
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.