Skocz do zawartości

Moje opolskie zdobycze:)

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...

Spaceruję w trójkącie bermudzkim:) Opole-Brzeg-Grodków.
Kiedyś przejazdem wybrałem się na wyprawę pod Niemodlin, ale bez większych sukcesów. Te guziki wyglądają dość ciekawie, ale w naszej opolskiej ziemi dość często się zdarza że miedziane znajdki wychodzą dość zżarte-gleba im nie służy:)

Ja jestem tylko ciekaw kto ryje w okolicy NAROKA i @#$%$#@dołki po pół metra głębokości zostawia niezasypane.Porozrzucane łuski i drobne żelastwo.Widać ,że kolo wybredny jest i byle czego nie bierze do domciu.Za skręconą kostkę mojego syna ( dobrze że tylko na tym się skończyło )chętnie bym mu zrobił z tyłka JESIEŃ ŚREDNIOWIECZA jego własną piszczałką.Pozdrawiam wszystkich których kultura osobista jest większa niż tego %$##$%.

kolego bigberni, chyba nie muszę przypominać o kulturze wypowiedzi ?

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 16:56 26-11-2009

Z tymi dziurami się zgadzam odnośnie np terenów Grodkowa w stronę Opola jest pełno dziur i potem jest na mnie i kolegę a jak się spotka i zwróci uwagę to cwaniaki ..... heh ale mieliśmy sposób a raczej kolega wiec po sprawie/
Kopiesz zakop proste potem dziwić się że każdy się czepi jak jakiś dureń rozkopie pół lasu i nie ma czasu zakopać

Spaceruję z Minelabkiem i głównie po polach, ogrodach i przy budynkach. Mnie też wkurzają osobniki, którzy nie zakopują dołków, ale wydaje mi się, że z reguły są to nowi poszukiwacze, którzy nie mają czasu na porządki tylko myślą o tym żeby jak najszybciej nazbierać dużo fantów i ryją jak dziki:)
Wklejajcie zdjęcia swoich fantów.
Pozyskałem ostatnio starą niemiecką strychową harmonijkę. Wrzucę zdjęcia jak ją poskładam, bo obecnie jest w trakcie małego remontu, by można było uczyć się gry na niej:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie