Rujewit Napisano 7 Listopad 2009 Share Napisano 7 Listopad 2009 Znalazłem identyczny guzior, ten duży po prawej stronie w okolicy Niemodlina. Poz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 12 Listopad 2009 Share Napisano 12 Listopad 2009 btw. w jakich rejonach Opolszczyzny kopiesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kisielsap07 Napisano 24 Listopad 2009 Autor Share Napisano 24 Listopad 2009 Spaceruję w trójkącie bermudzkim:) Opole-Brzeg-Grodków.Kiedyś przejazdem wybrałem się na wyprawę pod Niemodlin, ale bez większych sukcesów. Te guziki wyglądają dość ciekawie, ale w naszej opolskiej ziemi dość często się zdarza że miedziane znajdki wychodzą dość zżarte-gleba im nie służy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kisielsap07 Napisano 24 Listopad 2009 Autor Share Napisano 24 Listopad 2009 Sreberko na Identyfikacjihttp://www.odkrywca-online.com/srebrerko-z-korona-i-gryfem,662482.html#662482 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes0 Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 Witam moze w soboty połączymy siły? z takim kolegą starszym moim on już długo chodzi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 Czyli, już znak kolejna osobę która mi fanty podbiera heheh ;) Można wiedzieć z jaklą wykrywką penetrujesz ziemie :> Pozd. z Opola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigberni Napisano 25 Listopad 2009 Share Napisano 25 Listopad 2009 Ja jestem tylko ciekaw kto ryje w okolicy NAROKA i @#$%$#@dołki po pół metra głębokości zostawia niezasypane.Porozrzucane łuski i drobne żelastwo.Widać ,że kolo wybredny jest i byle czego nie bierze do domciu.Za skręconą kostkę mojego syna ( dobrze że tylko na tym się skończyło )chętnie bym mu zrobił z tyłka JESIEŃ ŚREDNIOWIECZA jego własną piszczałką.Pozdrawiam wszystkich których kultura osobista jest większa niż tego %$##$%. kolego bigberni, chyba nie muszę przypominać o kulturze wypowiedzi ?Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 16:56 26-11-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 25 Listopad 2009 Share Napisano 25 Listopad 2009 Już kiedyś pisałem na Forum, że w okolicach Opola grasuje jakiś oszołom. Nie dość, że zostawia niezakopane dziury, to jeszcze zostawia na wierzchu wykopane rozrywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes0 Napisano 26 Listopad 2009 Share Napisano 26 Listopad 2009 Z tymi dziurami się zgadzam odnośnie np terenów Grodkowa w stronę Opola jest pełno dziur i potem jest na mnie i kolegę a jak się spotka i zwróci uwagę to cwaniaki ..... heh ale mieliśmy sposób a raczej kolega wiec po sprawie/ Kopiesz zakop proste potem dziwić się że każdy się czepi jak jakiś dureń rozkopie pół lasu i nie ma czasu zakopać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kisielsap07 Napisano 28 Listopad 2009 Autor Share Napisano 28 Listopad 2009 Spaceruję z Minelabkiem i głównie po polach, ogrodach i przy budynkach. Mnie też wkurzają osobniki, którzy nie zakopują dołków, ale wydaje mi się, że z reguły są to nowi poszukiwacze, którzy nie mają czasu na porządki tylko myślą o tym żeby jak najszybciej nazbierać dużo fantów i ryją jak dziki:)Wklejajcie zdjęcia swoich fantów. Pozyskałem ostatnio starą niemiecką strychową harmonijkę. Wrzucę zdjęcia jak ją poskładam, bo obecnie jest w trakcie małego remontu, by można było uczyć się gry na niej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.