ceba8 Napisano 5 Listopad 2009 Autor Napisano 5 Listopad 2009 Proszę o pomoc w identyfikacji tego egzemplaża.Na rękojeści są krzyżyjące się nacięcia , eksponat nie jest w moim posiadaniu , widziałem go tylko na zdjęciach więc nie mogę podać więcej szczgółów.
zukuri Napisano 5 Listopad 2009 Napisano 5 Listopad 2009 Porównaj z tym:http://www.sigges-bajonette.de/Brasilien/pioniermachete/pioniermachete.htmlPozdrawiam, Piotr.
ceba8 Napisano 5 Listopad 2009 Autor Napisano 5 Listopad 2009 Dzięki zukuri , to raczej napewno tasak brazylijski.
ceba8 Napisano 5 Listopad 2009 Autor Napisano 5 Listopad 2009 Proszę o pomoc w identyfikacji tego egzemplaża.Na rękojeści są krzyżyjące się nacięcia , eksponat nie jest w moim posiadaniu , widziałem go tylko na zdjęciach więc nie mogę podać więcej szczgółów.
Pytanie
ceba8
Proszę o pomoc w identyfikacji tego egzemplaża.Na rękojeści są krzyżyjące się nacięcia , eksponat nie jest w moim posiadaniu , widziałem go tylko na zdjęciach więc nie mogę podać więcej szczgółów.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.