adamoovv Napisano 1 Listopad 2009 Autor Napisano 1 Listopad 2009 Witam Kolegówmam pytanie jakim trybie chodzic na militarke i o jakich parametrach czy :-praca w trybie dynamicznym-praca w trybie statycznym-praca w trybie jednoczesnym.Ja chodze na statyku.Przeczytalem wszystkie posty zwiazane z proximą .Prosze o poradyZ góry dziekuje
regers Napisano 1 Listopad 2009 Napisano 1 Listopad 2009 Chodzę na statyku i jestem zadowolony, dynamikiem nie sięgniesz głębszych sygnałów!
adamoovv Napisano 1 Listopad 2009 Autor Napisano 1 Listopad 2009 Czy na statyku jest pomocne VCO na odłamki ?
regers Napisano 1 Listopad 2009 Napisano 1 Listopad 2009 Ogólnie VCO jest przydatne! Daje wysoki sygnał gdy coś jest centralnie pod cewką i możemy zarazem przewidzieś wielkość i głębokość zalegającego przedmiotu!
adamoovv Napisano 2 Listopad 2009 Autor Napisano 2 Listopad 2009 Kolego Regers na jakim poziomie Vco masz ustawienie ,czy maz włączony SAT ?
krzys-kf Napisano 2 Listopad 2009 Napisano 2 Listopad 2009 Dyskryminacja na statyku działa tylko na wyświetlaczu lecz nie działa na dzwiek.
extrimo Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 Witam kolegów małe pytanko zaczynam chodzić na statyku i wykrywacz brzęczy nawet jak nie ma nic metalowego czy coś mam żle ustawione może czułość za duża
extrimo Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 wykrywacz mam ustawiony na czułość 25 dyskryminacja -20
plaster180 Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 witam kolego proxime na statyku trzeba zerować przełącznikiem pod palcem wtedy przestaje brzęczeć.
plaster180 Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 ja chodzę dyskryminacja -30 czułość max 39 na dynamiku bo na statyku nie ma to znaczenia.
extrimo Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 A jeśli chodzi o VCO to kiedy sygnał jest wysoki to znaczy że przedmiot jest blisko cewki a kiedy sygnał niski to przedmiot znajduje sie głębiej a jak ocenić mniej więcej wielkość przedmiotu zalegającego
dario22 Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 Witajcie odkrywcy mam prosbe o pomoc kolega mnie prosil żebym znalazl u niego na ogrodzie karabin jest to w 100 proc. pewne ze tam jest bo jeszcze zyje jego babcia i pamieta jak dziadek zakopywal zawiniety w szmatach karabin poniewaz nalezal do AK ogrud nie jes za duzy tylko mam prosbe poniewaz posiadam proxime i nie wiem jak ustawic wykrywke i co ma wskazywac zeby znalezc ten karabinek jezeli mozecie to prosze o pomoc i z góry dziekuje za glupe odpowiedzi....Pozdrawiam
albertus32 Napisano 8 Listopad 2009 Napisano 8 Listopad 2009 kolego dario, radze nie pytac w postach nic zwiazanego o zadnych karabinach, chyba ze chcesz miec niespodziewana wizyte smutnych panów. Oni juz wiedza jak znależc..
dario22 Napisano 8 Listopad 2009 Napisano 8 Listopad 2009 Witam ja sie nie boje smutnych panow ja pytam jak ustawic wykrywke na karabin a nie muwie gdzie jest a to jest bardzo wielka roznica
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.