Skocz do zawartości

Proxima na militarke

adamoovv

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam Kolegów
mam pytanie jakim trybie chodzic na militarke i
o jakich parametrach czy :
-praca w trybie dynamicznym
-praca w trybie statycznym
-praca w trybie jednoczesnym.
Ja chodze na statyku.Przeczytalem wszystkie posty zwiazane z proximą .Prosze o porady
Z góry dziekuje
Napisano
Ogólnie VCO jest przydatne! Daje wysoki sygnał gdy coś jest centralnie pod cewką i możemy zarazem przewidzieś wielkość i głębokość zalegającego przedmiotu!
Napisano
Witam kolegów małe pytanko zaczynam chodzić na statyku i wykrywacz brzęczy nawet jak nie ma nic metalowego czy coś mam żle ustawione może czułość za duża
Napisano
A jeśli chodzi o VCO to kiedy sygnał jest wysoki to znaczy że przedmiot jest blisko cewki a kiedy sygnał niski to przedmiot znajduje sie głębiej a jak ocenić mniej więcej wielkość przedmiotu zalegającego
Napisano
Witajcie odkrywcy mam prosbe o pomoc kolega mnie prosil żebym znalazl u niego na ogrodzie karabin jest to w 100 proc. pewne ze tam jest bo jeszcze zyje jego babcia i pamieta jak dziadek zakopywal zawiniety w szmatach karabin poniewaz nalezal do AK ogrud nie jes za duzy tylko mam prosbe poniewaz posiadam proxime i nie wiem jak ustawic wykrywke i co ma wskazywac zeby znalezc ten karabinek jezeli mozecie to prosze o pomoc i z góry dziekuje za glupe odpowiedzi....Pozdrawiam
Napisano
kolego dario, radze nie pytac w postach nic zwiazanego o zadnych karabinach, chyba ze chcesz miec niespodziewana wizyte smutnych panów. Oni juz wiedza jak znależc..
Napisano
Witam ja sie nie boje smutnych panow ja pytam jak ustawic wykrywke na karabin a nie muwie gdzie jest a to jest bardzo wielka roznica

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie