ErnestCz Napisano 12 Listopad 2009 Napisano 12 Listopad 2009 trafiają się małe sreberka ale trzeba być czujnym,bo dają czasem niepewny sygnał,co do ustawień to nie masz dużego wyboru,daj na jewelery i czułość na maksa i kop powtarzające syg,do reszty sam dojdziesz.
Tradytor Napisano 12 Listopad 2009 Napisano 12 Listopad 2009 Witaj Sanek posiadam 150 i napewno Ci wykryje małe monetki.Ja chodzę na all metal no chyba że dużo śmieci to wtedy na jewerly.Nie narzekam na ten sprzęt jak za tą cene to przyzwoity i prosty w obsłudze kilka wypadów w teren i bedziesz go miał obcykanego" Pzdr
michal1514 Napisano 12 Listopad 2009 Napisano 12 Listopad 2009 Ja też jestem zadowolony :) znalazłem małą monetke z dość dużej głębokości więc polecam !! a militarke tez znajdzie :)
Sanek Napisano 12 Listopad 2009 Napisano 12 Listopad 2009 Haha, dzięki. :) Muszę jeszcze przemyśleć ten zakup, trzeba się uwijać zanim ceny skoczą. Z militarki to co najwyżej jakiś hełm albo bagnet, inne rarytasy będę mijał z daleka. ;) A z waszego doświadczenia... te wszystkie niewypały są bardzo podatne na eksplozję ? Dzięki i pozdrawiam.
Tradytor Napisano 12 Listopad 2009 Napisano 12 Listopad 2009 Nie wiem nie próbowałem czy sa podatne :)Prosta zasada nie jesteś pewien czy bezpiecznie nie ruszaj.Pzdr
Młodziak Napisano 13 Listopad 2009 Autor Napisano 13 Listopad 2009 A ja wczoraj otrzymałem swojego garretta 250 :)O 20 poszedłem na niecałą godzinke pochodzić (ciemno, mokro i przy latarce musiałem) i tylko śmieci same wyciągnałem oraz złotówke z prl i jakąś łyżke. Jutro się wybiore na dłużej i w dzień, więc wyniki będą pewnie lepsze. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.