Pader Napisano 29 Październik 2009 Autor Napisano 29 Październik 2009 Witam, zdobyłem nożyczki firmy Uniwersal, jakie to lata i kto mógł ich używać?? Można z nich mieć- linijke, kombinerki, obcinak i kto wie co jeszcze??
fanatyk Napisano 29 Październik 2009 Napisano 29 Październik 2009 miarka w centymetrach by za tym przemawiałacentymetry to system miar krawiecki ;-)architekci w metrachinżynierowie w milimetrach a krawcy...
Pader Napisano 29 Październik 2009 Autor Napisano 29 Październik 2009 a te techniczne gadzety?? jak dla inżyniera:/
fanatyk Napisano 29 Październik 2009 Napisano 29 Październik 2009 ale brak milimetrowej podziałki to już lipa dla inżyniera.nie wiemdo obcinania guzików, ćwieków małych szpilek drucikow i czego tam jeszcze krawcy używaja...
zmija Napisano 29 Październik 2009 Napisano 29 Październik 2009 kolego Pader, obyśmy nigdy nie mięli doczynienia z dziełem inżyniera, który posługiwałby się taka skalą... coś o tym wiem;-) Pozdrawiam
Pytanie
Pader
Witam, zdobyłem nożyczki firmy Uniwersal, jakie to lata i kto mógł ich używać?? Można z nich mieć- linijke, kombinerki, obcinak i kto wie co jeszcze??
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.