prawda Napisano 29 Październik 2009 Autor Napisano 29 Październik 2009 czy ktoś zna miejsca w radomiu i okolicach do 80 km.gdzie mozna wykopać fajne starocie.Wszystkim pomocnym z góry dziękuję
scyzor76 Napisano 29 Październik 2009 Napisano 29 Październik 2009 ja znam, ale opisywanie wszystkich miejscówek zajęłoby mi ze 2 dni, na początek polataj sobie koło załamanka przy skręcie na Pionki
bjar_1 Napisano 30 Październik 2009 Napisano 30 Październik 2009 Prawda - szukaj w najbliższej bibliotece ;]
prawda Napisano 31 Październik 2009 Autor Napisano 31 Październik 2009 Scyzor dzięki za informacje ale który ten skręt do Pionek.Jestem początkujący i jak na razie mam duży zapał do tego hobby.
scyzor76 Napisano 1 Listopad 2009 Napisano 1 Listopad 2009 jadąc drogą Radom - Kozienice, w prawo skręcasz do Pionek a ty wskakuj do lasu w lewo, albo przejedź jeszcze jakieś kilkaset metrów i jak zobaczysz stojące tirówki to skręć w lewo i zatrzymaj się na parkingu, były tam jakieś składy amunicji a nawet wygląda mi to na lotnisko
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.