kojolander Napisano 28 Październik 2009 Autor Napisano 28 Październik 2009 Witam! kupiłem smętka na allegro. miał być w 100% sprawny jednak nie był. kiedy włożyłem do neigo baterie nie wydał zadnego dzwieku. probowalem krecic wsyztskim co jest mozliwe i nic;/ wie ktos moze co jest nie tak lub co jest uszkodzone?? albo moze da sie jakos sprawdzic co nie działa? pozdro
Thomson. Napisano 28 Październik 2009 Napisano 28 Październik 2009 Może uległ uszkodzeniu włącznik. To typowy problem w Hs 3
220V Napisano 28 Październik 2009 Napisano 28 Październik 2009 Może banalne pytanie, ale czy poprawnie (polaryzacja) włożyłeś komplet baterii?Nowe, czy stare były?Ewentualnie główny wyłacznik może być popsuty.W HS-ach przełączniki czasem padają, szczególnie jeżeli masz te starszego typu, takie suwakowe" czy jak one się tam zwą.
kojolander Napisano 29 Październik 2009 Autor Napisano 29 Październik 2009 baterie 100% dobrze az tak glupi to nie jestem:D pokombinuje z włącznikiem dzieki za odpowiedzi. a jeszcze jedno... w moim smętku nie ma wyjścia na słuchawki z czym to się wiąże?? jest to jakis starszy egzemplarz czy jak??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.