Filixxx Napisano 28 Październik 2009 Autor Napisano 28 Październik 2009 Witam, proszę o identyfikacje tego przedmiotu. Przedmiot chyba jest ze srebra ale nie jestem pewien do końca. Wymiary 10/7 cm. pod spodem sygnatura V12". Z jakiego okresu może to pochodzić?
Filixxx Napisano 28 Październik 2009 Autor Napisano 28 Październik 2009 Witam, proszę o identyfikacje tego przedmiotu. Przedmiot chyba jest ze srebra ale nie jestem pewien do końca. Wymiary 10/7 cm. pod spodem sygnatura V12". Z jakiego okresu może to pochodzić?
Doliniak Napisano 28 Październik 2009 Napisano 28 Październik 2009 zrób zdjęcie od dołu, z góry wygląda jak popielniczka...
Filixxx Napisano 28 Październik 2009 Autor Napisano 28 Październik 2009 Trochę to zostało spłaszczone.
Filixxx Napisano 28 Październik 2009 Autor Napisano 28 Październik 2009 Popielniczki przeważnie mają wycięcia na papierosy. Ten przedmiot takowych nie posiada.
Pytanie
Filixxx
Witam, proszę o identyfikacje tego przedmiotu. Przedmiot chyba jest ze srebra ale nie jestem pewien do końca. Wymiary 10/7 cm. pod spodem sygnatura V12".
Z jakiego okresu może to pochodzić?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.