szczurek_1979 Napisano 25 Październik 2009 Autor Napisano 25 Październik 2009 witam szanowne grono, ostatnimi czasy co raz częściej zaczyna mi się marzyć przesiadka z salamandry na proximę, kumpel ma proksimkę i jest baaardzo zadowolony. Mam więc pytanie dotyczące salamandry jak i proximy... 1. Ile warta teraz jest 4letnia salamandra w dobrym stanie?2. Za ile można już kupić proximę?Prosze o poważne odpowiedzi...
mlynek27 Napisano 25 Październik 2009 Napisano 25 Październik 2009 2. Przeglądaj Alle..... Średnio 1200 zł za roczną Proximę (za tyle sprzedałem swoją). Jakoś teraz pokazało się ich sporo (chyba koniec sezonu).
szczurek_1979 Napisano 25 Październik 2009 Autor Napisano 25 Październik 2009 od wczoraj allezło cos mi się krzaczy jak wpiszę w wyszukiwarkę proxima lub salamandra to wyskakuje mi że serwer sam sie rozłączył :-( a że dzisiaj mnie naszło mnie na dowiedzeniu się czegokolwiek w tym temacie to chyba jakiś znak od opatrzności ;-)
Thomson. Napisano 25 Październik 2009 Napisano 25 Październik 2009 Salamandra na rynku wtórnym z 400- 500zł
szczurek_1979 Napisano 25 Październik 2009 Autor Napisano 25 Październik 2009 serdecznie dziękuje... jednak chyba na razie zostane przy salamndrze... polubiłem ją ;-)
Thomson. Napisano 25 Październik 2009 Napisano 25 Październik 2009 Salamandra dobry sprzęt.Przy militarce ani troche nie odstaje od Proximy.Pozdro
Cowboys From Hell Napisano 25 Październik 2009 Napisano 25 Październik 2009 Thomson widzę że jesteś obeznany z salamandrą ,ale czy chodziłeś z proximą?Chciałbym się dowiedzieć jak mają się te 2 wykrywacze w stosunku do militarki względem siebie.Mam proximę i nie wiem czy opłaca mi się dokupować salamandrę na militarke czy zbierać na TM-808.Nie ma u mnie dużo miejsc na militarke a te co są to już były schodzone, ale zawsze głębiej coś jeszcze da się wyciągnąć proximą.Dlatego szukam czegoś jeszcze głębszego i stąd moje pytanko
Thomson. Napisano 25 Październik 2009 Napisano 25 Październik 2009 Hej.Mam Proxime. Sprzęt bardzo udany i mogę śmiało powiedzieć, że jest bardzo przyjazny dla nowego użytkownika.Moim zdaniem nie ma sensu dokupywać jeszcze Salamandry do Proximy bo tak jak powiedziałem zasięg na standardowej cewce jest bardzo podobny i nie będzie miało to sensu. Dodam, że Proxima góruje tym nad Salamandra, że ma swietne namierzanie i dzięki temu w okopie będziemy pewni gdzie kopać. Co do kopania militarki to ja od pewnego czasu preferuje metode odkrywkową. Dopiero po rozkopaniu okopu używam sprzetu do dokladnego namiezenia wszelkich rzeczy. I właśnie dlatego mam na stanie Proxime. Pozdro
Cowboys From Hell Napisano 25 Październik 2009 Napisano 25 Październik 2009 Wielkie dzięki za odpowiedż kolego.Zaoszczędziłem właśnie kilka stówek:)Mi się najbardziej w proximie podoba tryb jednoczesny.Dzięki i pozdrawiam- KACPER
szczurek_1979 Napisano 26 Październik 2009 Autor Napisano 26 Październik 2009 mogę jedynie potwierdzić słowa thomsona... na militarkę jest ok a nawet lepiej :-) czasami proxima kumpla nie widziała" tych fantów co ja namierzyłem ale w salamandrze tak jak mpisał cfh napisał brakuje mi trybu jednoczesnego i tego namierzania celu... a tak po za ty to nie narzekam na salamandre... pozdro i powodzenia w poszukiwaniach
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.