Saluno Napisano 24 Październik 2009 Autor Napisano 24 Październik 2009 Witam.Mam dylemat, kupiłem za 2 zł ;d taki oto ychm, nóż, tasak, pogromcę chlewika ?Długość pare cm mniej niż od końca palucha FackU do łokcia, więc sporych rozmiarów.Ciężki, jak widać kuty.Pierwsze moje wrażenie po pochwyceniu w łapska, że sprzęt dobrej" jakości.To jakaś samoróbka, to widzę, ale czy nie jakiś Ersatz Pruski np ?Pomocy bo nie mam koncepcji.Za posty typu, zaginiony, świąteczy kord hiltera, serdecznie dziękuję . . .Pzdr.
Saluno Napisano 24 Październik 2009 Autor Napisano 24 Październik 2009 Witam.Mam dylemat, kupiłem za 2 zł ;d taki oto ychm, nóż, tasak, pogromcę chlewika ?Długość pare cm mniej niż od końca palucha FackU do łokcia, więc sporych rozmiarów.Ciężki, jak widać kuty.Pierwsze moje wrażenie po pochwyceniu w łapska, że sprzęt dobrej" jakości.To jakaś samoróbka, to widzę, ale czy nie jakiś Ersatz Pruski np ?Pomocy bo nie mam koncepcji.Za posty typu, zaginiony, świąteczy kord hiltera, serdecznie dziękuję . . .Pzdr.
zukuri Napisano 24 Październik 2009 Napisano 24 Październik 2009 Cóż, wydaje mi się, że bez fotki ciężko będzie nam o Twoim tasaczku cokolwiek powiedzieć ...Pozdrawiam, Piotr.
Saluno Napisano 24 Październik 2009 Autor Napisano 24 Październik 2009 A fotka to już nie weszła z powodu błędu systemu albo ...Teraz będzie, mam nadzieję.
Saluno Napisano 24 Październik 2009 Autor Napisano 24 Październik 2009 Albo ja jestem tumok, ale nie nazywam się już od dzisiaj WebMajstrem....Teraz musi byk:Swoją drogą podane są informacje 800x600 i 120 kb oraz w POMOCY max 650px i 100 kb
wojtek1234321 Napisano 24 Październik 2009 Napisano 24 Październik 2009 Dawniej czymś bardzo podobnym z kształtu, (nie mam aparatu, więc fotki nie wstawię)rolnicy ogławiali buraki.
PATRON Napisano 26 Październik 2009 Napisano 26 Październik 2009 wykonany z noża introligatorskiego do gilotyny....( wcięcia )
Saluno Napisano 29 Październik 2009 Autor Napisano 29 Październik 2009 A z gilotyną to trafne spostrzeżenie :DDzięki.PzdrPs. Teraz trzeba skontaktować się z Rambo, że zgubił kosę. . .Pan boberlium chyba będzie chętny, jako że podzielił się z nami swoją fachową wiedzą i rozpoznał trafnie... fant :0
Pytanie
Saluno
Mam dylemat, kupiłem za 2 zł ;d taki oto ychm, nóż, tasak, pogromcę chlewika ?
Długość pare cm mniej niż od końca palucha FackU do łokcia, więc sporych rozmiarów.
Ciężki, jak widać kuty.
Pierwsze moje wrażenie po pochwyceniu w łapska, że sprzęt dobrej" jakości.
To jakaś samoróbka, to widzę, ale czy nie jakiś Ersatz Pruski np ?
Pomocy bo nie mam koncepcji.
Za posty typu, zaginiony, świąteczy kord hiltera, serdecznie dziękuję . . .
Pzdr.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.