linz Napisano 23 Październik 2009 Autor Share Napisano 23 Październik 2009 Witam poszukuję ksiązki z serii Historyczne bitwy ''Tannenberg 1914''. Może ktos chciałby ją sprzedać ,albo wie gdzie ją mogę nabyć ? Pozdrawiam. Kontakt na maila jprzybylo@neostrada.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whatfor Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 Zaraz Tobie podeślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whatfor Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 Próbowałem wysłac, ale coś nie bardzo z Twoją neostradą... Wejdź do mojego chomika:http://chomikuj.pl/whatfor60W katalogu Biblioteka" poszukaj: Militaria/Wydawnictwo Militaria. Tannenberg 1914 ma numer 238. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 Witam. księgarnia historyton.pl napewno mają i szybko wysyłają.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linz Napisano 23 Październik 2009 Autor Share Napisano 23 Październik 2009 Witam. Jak juz pisałem ja szukam ksiązki Tannenberg 1914 z wydawnictwa Bellona- seria Historyczne Bitwy a nie z wydawnictwa Militaria. Na Historytonie też maja tylko tą pozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 Kupiłem w historytonie i jest wydana przez wydawnictwo bellona. Niektórych książek nie ma na stronie, a są w księgarni. Zadzwoń do nich. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.