feld Napisano 22 Październik 2009 Autor Napisano 22 Październik 2009 Czy ktos slyszal o tym sprzecie?Czy ktos go urzytkuje?
desmo_sm Napisano 22 Październik 2009 Napisano 22 Październik 2009 http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=638223
KOLEK Napisano 6 Grudzień 2009 Napisano 6 Grudzień 2009 Posiadam ten wykrywacz.Mam go około 5 lat i wiem na jego temat chyba wszystko.Jest to doskonały wykrywacz do szybkiego czesania terenu.Wszystko co jest w ziemi do 20cm łapie natychmiast i tylko gapa może przegapić monetę czy łuskę. Jest bardzo lekki i dwie baterie 9V wystarczają na wiele godzin pracy. Funkcje dyskryminacji pracują dobrze i są czułe. Po wielu godzinach pracy z tym wykrywaczem nauczyłem się wielu rzeczy w poszukiwaniach. Jest to wykrywacz intuicyjny i wprawiony kopacz można przeszukać znaczny teren.Polecam go i mam go zawsze pod ręką.Pracowałem z detektorami droższymi pożyczonymi (Whites DFX i xlt) i zawsze chciałem taki mieć dopóki nie kupiłem GARRETT AC300Osobiście wystarcza mi taki i jestem zadowolony.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.