Skocz do zawartości

Pinpointer SUN RAY INVADER XL-1

Norberet

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam mam pytanie do tego sprzętu, troszkę poszperałem o nim po sieci, ale nie znalałem żadnych konkretów odnośnie szczegółów działania, a co mnie bardziej interesowało użycia w terenie i osób, które z tego już korzystały. Nie ukrywam, że taki podpinany kompatybilny Pinpointer bardzo by mi odpowiadał, mam White's di pro sl 6000, dlatego prosiłbym o jakieś podpowiedzi osób, które korzystały z tego cudeńka lub mają jakąś nawet minimalną wiedzę na ten temat. Link do aukcji, nie jest reklamą, ani naganianiem klientów.

http://www.allegro.pl/item788006555_pinpointer_sun_ray_invader_xl_1_do_white_s_xlt.html
  • 3 years later...
Napisano
To najlepsze krety na rynku. Korzystają z dyskryminacji sprzętu, wiec masz pełną kontrolę w tym podgląd na wyświetlaczu. Miałem na kiku sprzętach, ale na niektórych ciężar jest odczuwalny. Najlepiej sprawdzał mi się na F75, gdzie można go było używać niemal jak super snajperki.

Pozdrawiam

VW
Napisano
Masz rację VanWordend F75 sun ray tak ale moim zdaniem zastosowanie tego krecika z np minelabem Se lub E-trac to już porażka sprzęt ma swoją wagę a sun ray dokłada kolejne obciążenie tak miałem kiedyś gdy miałem minelaba i szybko sun ray wybiłem sobie z głowy .Ogólnie wolę oddzielnego krecika .
Napisano
Zgadza się - ten kret mocowany jest na sztycy sprzetu, więc waga w niektórych wykrywaczach jest piekielnie ważna, ale żaden kret nie daje tylu informacji o celu. Coś za coś.

Pozdrawiam

VW

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie