boberlium Napisano 2 Listopad 2009 Autor Share Napisano 2 Listopad 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberlium Napisano 2 Listopad 2009 Autor Share Napisano 2 Listopad 2009 cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberlium Napisano 2 Listopad 2009 Autor Share Napisano 2 Listopad 2009 i wszystkie 3 tomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberlium Napisano 2 Listopad 2009 Autor Share Napisano 2 Listopad 2009 to do książeczki z 1918 rokuJaki Teodor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 Może Luplicki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 Też przeczytałem Juplicki. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberlium Napisano 2 Listopad 2009 Autor Share Napisano 2 Listopad 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberlium Napisano 2 Listopad 2009 Autor Share Napisano 2 Listopad 2009 swoją drogą to nie wiem skąd ta książeczka u mnie sie pojawiła... jest od zawsze :)Teodora nikt nie zna... nazwisko tak samo nieznane w mojej rodzinie. Na jednej stronie jest jeszcze czyjś podpis, ale ktos go zamazał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.