Mj Napisano 13 Październik 2009 Autor Napisano 13 Październik 2009 Witam poszukiwaczy. Czy komuś kojarzy się może ten fancik znaleziony jak widać w 2 częściach? Wygrzebany na polu przy nieistniejącym już cmentarzu. Ponadto w okolicy stał kiedyś kościół. Dzięki za wszelkie sugestie.
Mj Napisano 13 Październik 2009 Autor Napisano 13 Październik 2009 Witam poszukiwaczy. Czy komuś kojarzy się może ten fancik znaleziony jak widać w 2 częściach? Wygrzebany na polu przy nieistniejącym już cmentarzu. Ponadto w okolicy stał kiedyś kościół. Dzięki za wszelkie sugestie.
efes Napisano 13 Październik 2009 Napisano 13 Październik 2009 To jest część w której mocowało sie werk zegara ściennego.W komplecie były dwie takie.Wejdź na allegro na części i mechanizmy to sobie zobaczysz jak wyglądało w całości.Była tego masa różnych rozwiązań.
Pp137xx Napisano 13 Październik 2009 Napisano 13 Październik 2009 Hmm skoro mowisz ze był tam dawniej koscioł czy tez cmentarz,moze to poprostu jakaś ozdoba,ornament.A w miejscu rozwidlenia ten łuk jest zaostrzony?
Mj Napisano 15 Październik 2009 Autor Napisano 15 Październik 2009 Zobaczyłem, potwierdziłem i jestem usatysfakcjonowany. Dziękuję koledze i pozdrawiam.
Pytanie
Mj
Witam poszukiwaczy. Czy komuś kojarzy się może ten fancik znaleziony jak widać w 2 częściach? Wygrzebany na polu przy nieistniejącym już cmentarzu. Ponadto w okolicy stał kiedyś kościół. Dzięki za wszelkie sugestie.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.