pawciopawcio2 Napisano 10 Październik 2009 Autor Share Napisano 10 Październik 2009 dzisiejszy wypad w pole koło domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 fajna odznaka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 za wzorowe strzelanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 jak kopie kilka lat to nigdy jeszcze nie trafiłem takiej odznaki , gradki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciopawcio2 Napisano 11 Październik 2009 Autor Share Napisano 11 Październik 2009 juz jest ładna kolekcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 11 Październik 2009 Share Napisano 11 Październik 2009 ja jeszcze żadnej odznaki nie wykopałem ;((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.