Skocz do zawartości

Coś uniwersalnego ;]

Winiu17

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam chciałbym kupić sobie wykrywacz do kwoty 1200zł.Ale zalezało by mi na tym aby wykrywacz był uniwersalny i na monetki i w ogóle na drobniznę jak i na militarke,może być z przewaga na drobniznę;] chciałbym abyście mi coś doradzili,najlepiej jakby te wasze propozycje dotyczyły wykrywek z sklepu.Pozdro
Napisano
Jeżeli uważasz all.....pl za sklep to obecnie jest kilka White'sów 4900 i 5900 w cenie do 1 200 pierwszy i 1 300- 1 400 drugi. Ja posiadam di pro sl 6000 i jestem bardzo zadowolony. Ogólnie jestem zwolennikiem White'sów. Ale to tylko moje zdanie, lepiej kupić dobrą używkę, jak średnią nówkę.
Napisano
Witam.Proponuje jak Norbert kup coś używanego a lepszego,a jeżeli chcesz nowy na drobnice to ACE 250.Ja posiadam Prospektora Armanda(pozdrawiam) i wbrew krążącym o nim opiniach jestem z niego zadowolony,trzeba go wyczuć.Obydwa w cenie do 1000zł.Poczekaj jeszcze na innych kolegów na pewno doradzą ci jeszcze coś innego.Pozdrawiam.
Napisano
No to mam na dzien dzisiejszy 3 kandydatów ACE 250,White's 4900 i 5900. Poczekam jeszcze na kilka opinij i coś wybiorę na pewno z waszych propozycji :D
Napisano
To może jakaś propozycja z wykrywką z opcja mix mode bo nie za bardzo wiem ocb? bo to bedzie moja pierwsza wykrywka a zbierałem pieniądze żeby kupić coś lepszego bo jakbym kupil cos za 300 zł to na bank bym sie zraził do tego sportu :D
Napisano
Ładne fanty juz chyba wiem jaką wezme wykrywke :D żeby tylko sie trafiły jakieś oznaki hehe :D A właśnie a jeśli chodzi o np: bagnety, hełmy to chyba też wyciągnie co nie ? :D
Napisano
Ale chyba jak kupie proxime to mam nadzieje ,że nie zrażę się do tego sportu bo jakbym coś kupił za 200-400zł to chyba bym zrezygnował :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie