brunogd Napisano 6 Październik 2009 Autor Napisano 6 Październik 2009 Witam szanownych kolegów pytanie może być śmieszne dla pewnego grona poszukiwaczy ale zaryzykuję i je zadam , a wiec czy po zmianie wykrywacza ( jak w temacie obecnie używam ace 250 ) na x terre 705 odczuję róznice ?? tz. chodzi mi głównie o możliwości minelaba głebokość , czułość itp może znajdzie sie na forum osoba która przesiadła sie z jednego na drugi i może podzielić się ze mną swoją opinią , serdecznie pozdrawiam .
BRAT_MIH Napisano 7 Październik 2009 Napisano 7 Październik 2009 Miałem ACE 150 i Fishera F2. Z pewnością czułe sprzęty i wyciągały różne drobne przedmioty, ale dziurki duże nie były. Ostatnio się zdziwiłem bardzo z jakiej głębokości potrafi wyciągnąć monetkę X-terra 505. Z Ace 250 jest tak jakbyś jadł zupę z garnka i nie mógł sięgnąć dna. Niby smaczna, niby podjadasz, ale wszystko gęste i lepsze jest głębiej :p
talgo Napisano 7 Październik 2009 Napisano 7 Październik 2009 dokładnie różnica na pewno będzie duża i na pewno bedziesz miał więcej przyjemności z terry niz z ACElub zainteresuj sie F70a tak na marginesie Posiada ktos Terre 705 z wielkopolski bo chciałbym sprawdzić jak to działa w terenie
brunogd Napisano 7 Październik 2009 Autor Napisano 7 Październik 2009 Dziękuje za Wasze opinie, pozdrawiam .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.